Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov
| N.N.

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

Andrej, POP TV

Je tudi vas v dno srca ganila zgodba družine Zakšek, ki smo jo spoznali v tokratni oddaji Delovna akcija? Nemara vas zanima ali se je 17-letni Andrej že vrnil k svojima staršema?

Pravljica Delovne akcije, ki je v nedeljski oddaji prinesla srečo družini Zakšek, je tokrat ganila večji del Slovenije. Ob njihovi žalostni zgodbi, bivalnih razmerah, v katerih so živeli, in spoznavanju 17- letnega Andreja, skorajda ni bilo gledalca, ki se mu ne bi vsaj malo orosilo oko. Njihova skromna narava ter veselje in sreča ob ogledu slehernega prenovljenega kotička, sta bili resnično ganljivi. Večino gledalcev se je strinjalo, da so na POP TV tokrat nedvomno priskočili na pomoč ljudem, ki si to zares zaslužijo.

Foto: POP TV - Družina Zakšek

Del Andrejeve želje se je torej uresničil. Kaj pa drugi del - njegove največje sanje, da se iz rejniške družine vrne v objem mame in očeta? Čeprav si je družina to zelo želela, se slednje še ni zgodilo. Oddaja je bila posneta v mesecu februarju, birokracijsko kolesje pa se tako še ni prav dobro zavrtelo, ko smo se žepričeli soočati s pandemijo novega koronavirusa. Andrej tako zaradi preventivnih ukrepov ostaja pri rejnikih, kjer bo počakal, dokler kritična situacija ne mine. »Najbrž se bo vrnil s koncem šolskega leta, kolikor ga je še ostalo,« so nam pojasnili na POP TV.