Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

7. 4. 2020; 07.00
Avtor: N.N.
andrej

Andrej foto: POP TV

Je tudi vas v dno srca ganila zgodba družine Zakšek, ki smo jo spoznali v tokratni oddaji Delovna akcija? Nemara vas zanima ali se je 17-letni Andrej že vrnil k svojima staršema?

Pravljica Delovne akcije, ki je v nedeljski oddaji prinesla srečo družini Zakšek, je tokrat ganila večji del Slovenije. Ob njihovi žalostni zgodbi, bivalnih razmerah, v katerih so živeli, in spoznavanju 17- letnega Andreja, skorajda ni bilo gledalca, ki se mu ne bi vsaj malo orosilo oko. Njihova skromna narava ter veselje in sreča ob ogledu slehernega prenovljenega kotička, sta bili resnično ganljivi. Večino gledalcev se je strinjalo, da so na POP TV tokrat nedvomno priskočili na pomoč ljudem, ki si to zares zaslužijo.

Družina Zakšek foto: POP TV

Del Andrejeve želje se je torej uresničil. Kaj pa drugi del - njegove največje sanje, da se iz rejniške družine vrne v objem mame in očeta? Čeprav si je družina to zelo želela, se slednje še ni zgodilo. Oddaja je bila posneta v mesecu februarju, birokracijsko kolesje pa se tako še ni prav dobro zavrtelo, ko smo se žepričeli soočati s pandemijo novega koronavirusa. Andrej tako zaradi preventivnih ukrepov ostaja pri rejnikih, kjer bo počakal, dokler kritična situacija ne mine. »Najbrž se bo vrnil s koncem šolskega leta, kolikor ga je še ostalo,« so nam pojasnili na POP TV.

Andrej

Andrej foto: POP TV

prejšnji članek
Indirina slava raste: 'Ostajam preprost človek …'
Svet slavnih
Indirina slava raste: 'Ostajam preprost človek …'
naslednji članek
Horoskop: Sprostite se
Horoskop
Horoskop: Sprostite se