erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Kako porabiti ostanke jajc?
| K.M.

Kako porabiti ostanke jajc?

Polnjena jajčka, Arhiv

V času velikonočnih praznikov se hitro zgodi, da pripravimo preveliko količino trdo kuhanih jajc. Kako te porabiti? Za vas imamo preprost recept za okusna polnjena jajčka.

Pikantna jajčka s tunino in kaprami

Sestavine za 12 kosov:
6 v trdo kuhanih jajc
1 mala pločevinka tunine
2 ali 3 sardelni fileji
1 mlada čebulica
2 žlici v kisu vloženih kaper
1 ščep popra

Priprava:
V trdo kuhana jajca olupimo in prerežemo ter vzamemo ven rumenjake.
Tunino dobro odcedimo in jo s štirimi
rumenjaki, tremi žlicami narezane čebulice in kaprami zmiksamo. Nazadnje
nadev začinimo še s poprom in z njim
napolnimo jajčka.