janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

zlato-mleko, recept Odkrito.si

RECEPT: Zdravilno mavrično mleko

Bruno in Žiga Njena.si

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno ...

Kako porabiti ostanke jajc?
| K.M.

Kako porabiti ostanke jajc?

Polnjena jajčka, Arhiv

V času velikonočnih praznikov se hitro zgodi, da pripravimo preveliko količino trdo kuhanih jajc. Kako te porabiti? Za vas imamo preprost recept za okusna polnjena jajčka.

Pikantna jajčka s tunino in kaprami

Sestavine za 12 kosov:
6 v trdo kuhanih jajc
1 mala pločevinka tunine
2 ali 3 sardelni fileji
1 mlada čebulica
2 žlici v kisu vloženih kaper
1 ščep popra

Priprava:
V trdo kuhana jajca olupimo in prerežemo ter vzamemo ven rumenjake.
Tunino dobro odcedimo in jo s štirimi
rumenjaki, tremi žlicami narezane čebulice in kaprami zmiksamo. Nazadnje
nadev začinimo še s poprom in z njim
napolnimo jajčka.