mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: tekmovalec pokazal zobe in šokiral

18. 4. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
ziga moka 2

Žiga je s to potezo šokiral Luko Jezerška foto: POP TV

Žiga Deršek je bil v prvih oddajah letošnje sezone šova MasterChef zelo umirjen tekmovalec, včeraj pa je naredil prvo večjo taktično potezo. Takšno, ki je sotekmovalci ne bodo pozabili.

Voditelj na radiu Veseljak, pevec in tekmovalec letošnje sezone šova MasterChef Slovenija Žiga Deršek je v prvih oddajah pokazal, da ima dobro srce. V resnici se ni niti pretirano izpostavljal in je deloval bolj iz ozadja. Včerajšnja oddaja pa je bila tista, ko je stvari vzel v roke, saj je naredil taktično potezo, s katero je celo šokiral sodnika Luko Jezerška"Lej ga, kaj pa ti delaš? Jaz sem v šoku," je po potezi namreč izjavil Luka. Žiga pa je dodal, da se mora vsak znajti, če s tem le ne škoduje drugim. 

Žigu se je poteza obrestovala, saj Peter ob menjavi ni želel zavzeti njegove postaje, kaj pa je o svoji potezi povedal tekmovalec, pa preberite spodaj: 

Moka je letela po kuhinji foto: POP TV

Žiga, prve oddaje si bil nekoliko v ozadju, zakaj si se v včerajšnji odločil za takšno taktično potezo. Je bila narejena v afektu, ali si jo načrtoval?

Haha … na začetku kuhanja sem imel kristalno jasno sliko, kaj želim skuhati za sodnike. Tudi verjel sem, da mi lahko uspe in me ta jed lahko popelje na balkon. A ker je kuhanje v MasterChefu nekaj popolnoma drugega kot kuhanje doma, nisem dovolil, da bi me pri tem kar koli oviralo. Zato ta poteza! Sem pa poleg kuhanja razmišljal o tem do prvega zvonca. A bi … ali ne bi. Potem sem si pa rekel: »Žiga, now or never*!«

*zdaj ali nikoli

Zakaj misliš, da si šokiral sodnike?

Hm … verjetno še tega nikoli niso videli? Niti pričakovali?

Kako so sprejeli sotekmovalci?

Tekmovalci so moko sprejeli v moj prid. Zdelo se jim je zabavno in zelo domiselno in še danes mi pišejo nekateri, da je to eden izmed dogodkov v MasterChefu, ki ga ne bodo nikoli pozabili.

prejšnji članek
Jonasa varnostnik ni spustil v trgovino
Svet slavnih
Jonasa varnostnik ni spustil v trgovino
naslednji članek
Tanji Žagar ga lahko zavidamo
Svet slavnih
Tanji Žagar ga lahko zavidamo