mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Miha Robnik je dramski igralec

26. 4. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
MIHA ROBNIK na crnem 5

Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik

Miha Robnik, ki prihaja iz Zgornje Savinjske doline, pravi, da je zmeraj rad kuhal, veselje do kuhinje pa deli tudi z očetom in bratom.

»Kot otrok nisem prav rad jedel, zato se je oče domislil različnih vragolij, s katerimi so v mene spravili kakšen grižljaj. Me je pa mama vključevala tudi v samo kuhinjo z opravili, ki so bila mojim letom primerna,« se spominja. Vse to mu je prišlo še kako prav pozneje, ko je šel v srednjo šolo in je večkrat poskrbel tudi za mlajšega brata ter mu kaj skuhal, ko so bili starši še v službi.

Od sodelovanja v MasterChefu Miha nima prav posebnih pričakovanj. »V šov nisem šel zato, da bi zmagal. Prijavil sem se predvsem zato, ker sem želel spoznati različne tehnike kuhanja, kuhinjsko opremo, ki jo imajo večinoma po restavracijah in, kar je najpomembnejše, spoznati enako misleče ljudi, ki radi vrtijo kuhalnico,« pravi.

Želje, da bi imel lastno restavracijo, sicer nima, kar pa ne pomeni, da v njegove sanje kulinarika ni vpeta. »Rad kuham in se zabavam pred kamero, sem tudi ljubiteljski dramski igralec. Če bi se mi kdaj v prihodnosti ponudila možnost snemanja kuharske oddaje na pravi televiziji in ne samo na YouTubu, bi se mi izpolnila velika želja in obenem bi to bilo odlično nadaljevanje mojega vloga Dans fotr kuha.«

Miha Robnik

Miha Robnik foto: POP TV

prejšnji članek
Kaj se dogaja z Nežo Maurer v domu starostnikov?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z Nežo Maurer v domu starostnikov?
naslednji članek
Sanjski Goran po karanteni
Svet slavnih
Sanjski Goran po karanteni