Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iz prve roke: Takšno je življenje v MasterChef hiši

30. 4. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
masterchef sara elvis

Sara in Elvis foto: Osebni arhiv

V hišo, kjer živijo tekmovalci šova MasterChef so kamere na kratko pokukale v lanskem letu, sicer pa ta del življenja tekmovalcev za gledalce ostaja neznanka. Nekaj vtisov in zanimivosti o času, ko jih niso spremljaje kamere, nam je zaupala zmagovalka tretje sezone Sara Rutar.

Mnogo gledalcev je menilo, da tekmovalci šova MasterChef po ustvarjanju v slavni kuhinji odidejo domov, a temu ni tako, saj v obdobju ustvarjanja šova živijo skupaj. O slednjem ste se lahko prepričali v peti sezoni šova, ko so prvič prikazali utrinke iz njihovega bivalnega okolja. 

Tomaževa preobrazba foto: POP TV

»V njihov skupni dom smo pokukali lani v trinajsti oddaji, ko so dekleta Tomažu Zevniku pripravila pravo preobrazbo,« so nam namignili na POP TV in  nas spomnili na simpatične utrinke, ko so tekmovalke Tomaža peljale v trgovsko središče, kjer so nakupili nove obleke, nato pa so ga v kopalnici tudi ostrigle. Omenjeni posnetki so na kratko prikazali domovanje in življenje izven kuhinje, kar je gledalcem orisalo, da tekmovalci preživljajo prosti čas kot bi bili doma.

Sarino nepozabno obdobje v MasterChef hiši 

O skupnem življenju s tekmovalci smo se pogovarjali tudi z zmagovalko tretje sezone Saro Rutar, ki ima na obdobje bivanja v MasterChef hiši zelo lepe spomine. »Meni je to, da nismo odhajali domov, zelo ustrezalo, saj sem se tako lažje osredotočila na tekmovanje in kuhanje. Sprva je bil sicer velik izziv sobivati s toliko različnimi karakterji, kasneje, ko nas je bilo vedno manj, pa je bilo super. Še posebej, ko sva z Elvisom v veliki hiši ostala sama (smeh), takrat nama je bilo najboljše. Iskreno mi bo to obdobje za vedno ostalo v lepem spominu, z Elvisom sva se namreč zelo zbližala, še danes sva kot brat in sestra,« nam je v klepetu zaupala Sara.

Sari bo v najlepšem spominu ostal čas, ki ga je v hiši preživela z Elvisom. foto: Osebni arhiv

Kaj pa sicer, kako so tekmovalci preživljali skupni čas? »Po snemanjih smo bili zelo utrujeni, tako da smo čas v hiši izkoristili za počitek. Spomnim pa se, da smo se večkrat pozabavali v kuhinji, pekli smo recimo pice, za pusta krofe, preizkušali smo se v izdelavi macronov in profiterolov … Drugače pa so nekateri doma vadili in ustvarjali, drugi pa smo se raje spočili in osredotočali na zastavljene cilje,« je svoje vtise za naš portal strnila Sara.

prejšnji članek
Alenka Košir od osebne trenerke od vrtnarke?
Svet slavnih
Alenka Košir od osebne trenerke od vrtnarke?
naslednji članek
Upokojenci in študentje danes prejmejo solidarnostni dodatek
Zdravje
Upokojenci in študentje danes prejmejo solidarnostni dodatek