mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gašper zaprl usta sodniku Binetu

3. 5. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
bine, masterchef

Bine Volčič foto: Pop TV

Bine Volčič in verjel v jed, ki jo je na izločitvenem testu petkove oddaje MasterChef pripravljal Gašper, a je na koncu moral priznati svojo napako.

Tekmovalci šova MasterChef Slovenija, Gašper, Kaja, Tanja in Peter, ki je oddajo v petek zapustil, so morali na izločitvenem testu pripraviti jed iz ene izmed sestavin, ki jih je poslala za kuhinjsko ploščo. Na razpolago so imeli avokado, rdeči radič, jajčevec in mango. Nekateri so se odločili za eno sestavino, drugi za kombinacijo večih, Gašper Peklaj pa se je odločil, da bo uporabil vse štiri. V njegovo idejo nikakor ni verjel Bine Volčič, kimala pa sta mu tudi preostala sodnika.

Gašperjevo veselje foto: Pop TV

"Sploh ne štekam, kako bo te sladke sestavine, pa pohano in radič, ki je grenak, zložil skupaj in me resno skrbi, kaj bo to na koncu na krožniku," je med kuhanjem komentiral Bine Volčič in ostro dodal: "Ne more to funkcionirat, po nobeni teoriji. Ne more me niti presenetit, če bo to vse dal skupaj, je gotov za mene. Ampak veste kaj je najhuje? To, da se on tega sploh ne zaveda."

prejšnji članek
Žana razkrila intimne načrte: Poroka na otrokov prvi rojstni dan
Svet slavnih
Žana razkrila intimne načrte: Poroka na otrokov prvi rojstni dan
naslednji članek
Igralka zaradi pozabljivosti utrpela nezgodo
Svet slavnih
Igralka zaradi pozabljivosti utrpela nezgodo