900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Val Kilmerja rak povsem spremenil, takšen je danes ...

10. 5. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
Val Kilmer

Val Kilmer foto: Profimedia

Igralec, ki verjame, da je z molitvijo premagal raka na grlu, bo konec leta dopolnil 60 let. Zaradi bitke z boleznijo se je močno spremenil.

Igralec Val Kilmer se je tekom soočanja z rakom intenzivno poglabljal vase, tudi po dobljeni bitki se osredotoča na svoje mentalno zdravje in ostaja zvest veri, ki mu je po njegovem prepričanju prinesla ozdravitev. Kilmer namreč ne verjame v klasično medicino, čeprav je v minulem obdobju prejel kar nekaj zdravniške pomoči. Zagovornik zdravljenja z molitvijo je namreč prestal operacijo, kemoterapijo, obsevanja in vstavitev cevke za prehranjevanje.

Igralec Val Kilmer med bitko z rakom na grlu. foto: Profimedia

Danes se igralec počuti dobro, še posebej pa je vesel, ker je njegova avtobiografija, I'm Your Huckleberry, v kateri je opisal svojo bitko z rakom, postala velika prodajna uspešnica častnika New York Times. »Ne vem, kako naj to predelam. Želel sem deliti svojo zgodbo s svetom, upal sem, da bo ljudi prevzela, hkrati pa ponižno spremljam odziv, ki sem ga deležen. Hvaležen sem za vse vas,« je ponižno zapisal na družbenem omrežju Instagram.

Kilmerja je bitka z rakom povsem spremenila, danes namreč povsem drugače gleda na svet in na to, kaj je v življenju zares pomembno.

prejšnji članek
Vaja za hudo zadnjico!
Moda&Lepota
Vaja za hudo zadnjico!
naslednji članek
Neljubi dogodek Filipa Flisarja
Svet slavnih
Neljubi dogodek Filipa Flisarja