Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severinina drama: Dolgovi, ločitev in nova ljubezen?

22. 5. 2020; 05.00
Avtor: Eva Jandl
severina novinarska konferenca ljubljana

Severina foto: M24

Severinin mož Igor Kojić se je odločil za ločitev, ko je izvedel za Severinin velikanski dolg. Sicer pa naj bi lepa pevka že imela novega ljubimca.

Hrvaška pevka Severina Kojić in njen mož Igor Kojić, sin pevca Dragana Kojića - Kebe, preživljata pravo ločitveno dramo. Po trditvah srbskih in hrvaških medijev je menda zdaj uradno, da je Igor vložil zahtevo za ločitev, razlog pa naj bi bile pevkine finančne težave, saj ne more več vzdrževati Igorja in njegove družine, katerim naj bi omogočala lagodno in brezskrbno življenje. Severina je čas karantene sicer preživela v Beogradu, v družinski hiši moža, kjer so se začeli problemi; viri blizu pevke so povedali, da je Severina zaradi pandemije nehala nastopati in služiti, nato pa izvedela, da državi dolguje več kot 208 tisoč evrov sodnih stroškov in kazni zaradi objave fotografij svojega mladoletnega sina na družbenih omrežjih, a tega prej ni vedela, ker je ves čas menjavala odvetnike. Igor je Severini menda očital, da je vse skupaj njena krivda, ona pa mu ni ostala dolžna in mu je dejala, naj potem začne denar služiti sam. Končalo se je tako, da je Igor zagrozil z ločitvijo, ona pa se je umaknila domov v Zagreb, kjer je sama preživela svoj 48. rojstni dan, medtem ko ji Igor ni niti čestital. Njegova jeza naj bi bila toliko večja zaradi tega, ker je Severina med skupnim bivanjem v karanteni užalila njegove starše in imela več histeričnih izpadov. Olja in Keba, Igorjeva starša, sta po navedbah vira Igorja prepričevala, da je vendar ne more zdaj pustiti na cedilu, a je Igor menda popolnoma odločen v svoji nameri.

Severina s sinom Aleksandrom foto: Instagram

NE BO SE PUSTIL PREGOVORITI

Tako se bo očitno končala še ena velika ljubezen popularne Severine – a kot poročajo hrvaški mediji, se Severina ne namerava preprosto predati in si ločitve ne želi. Ker je zelo prepričljiva, jo je o ločitvi po telefonu obvestil Igorjev odvetnik. Igor je sam menda ni hotel poklicati, ker bi ga pevka znova pregovorila, kot se je dogajalo že pred meseci, ko je povedal, da je popustil zaradi malega Aleksandra in ostal. Edina dobra vest je, da Severina zdaj videva svojega sina, odnos z bivšim možem Milanom naj bi bil zdaj boljši.

Igor je zadnje dni sicer bolj aktiven na družbenih omrežjih, kjer objavlja posnetke iz Beograda.

Hrvaški in srbski mediji pa po drugi strani pograbijo vsako kost, ki jim jo navrže pevka. Pred dnevi je tako svojemu PRovcu Davorju Grgini na Instagramu čestitala z zapisom in objavo skupne fotografije, ki je nastala v Ljubljani, kar hitro pa so se v srbskih in hrvaških medijih pojavile govorice, da je Davor njen nov ljubimec. 

Kaj je res in kaj ne, pa bo tudi tokrat pokazal čas. 

prejšnji članek
Rok Kunaver (Najini mostovi) je dopolnil 40 let
Svet slavnih
Rok Kunaver (Najini mostovi) je dopolnil 40 let
naslednji članek
Ste utrujeni in razdražljivi? Kdaj ste nazadnje zračili?
Zdravje
Ste utrujeni in razdražljivi? Kdaj ste nazadnje zračili?