Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka odvrgla vsa oblačila

26. 5. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
sasa pavlin stosic

Saša Pavlin Stošić foto: POP TV/ Ksaver Šinkar

Igralka Saša Pavlin Stošić je ustvarila videospot s prav posebnim pomenom. Del zgodbe je tudi golota, ki osmišlja umetniško osvetlitev glasbene pripovedi.

Igralka Saša Pavlin Stošić predstavlja videospot za pesem Inside Love, v katerem je sodelovala kot režiserka in glavna igralka. Nadarjena umetnica je pesem avtorjev Leeja Harrisa in Davorja Božiča obogatila z umetniško zgodbo, ki publiko nagovarja skozi prizmo globalne transformacije.

Saša Pavlin Stošić foto: Darko Sintič

»Pesem Inside Love naslavlja ljudi, da ponovno ali na novo odkrijejo ljubezen do sebe. Predvsem v tej težki situaciji v času pandemije, v času strahu, panike in negotovosti želi spodbuditi ljudi, da se obrnejo vase in poskušajo najti notranji mir in zaupanje, da bo še vse dobro. Ugotavljam, da je tudi zame ljubezen do same sebe vedno večji izziv kot ljubezen do bližnjih," je za POP TV pojasnila igralka.

31-letna igralka, ki v videozgodbi nosi svetlo lasuljo, je pred kamero nastopila tudi gola, saj se ji je slednje zdelo nujno za upodobitev sporočila.

Saša Pavlin Stošić foto: Darko Sintič

»Z režiserko (torej sama s sabo) sva se strinjali, da je golota za zgodbo nujna, čeprav je naročniki niso niti zahtevali niti pričakovali. Goloto razumem kot najvišjo obliko pristnosti, ko se ne moreš več za ničemer skrivati. Danes še vedno tabuizirana, pohujšljiva in na žalost prevečkrat zlorabljena, čeprav je v umetnosti prisotna praktično od začetka. V tem primeru je golota nujna, znak za popolno predajo spremembam, ki jih doživlja ženska, ki jo spremljamo v spotu.«

prejšnji članek
Ana Praznik se je na skrivaj pripravljala več mesecev
Svet slavnih
Ana Praznik se je na skrivaj pripravljala več mesecev
naslednji članek
Ljubezen po domače: Vesna Šošterič znova išče moškega
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Vesna Šošterič znova išče moškega