Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Valentina luksuz spremenila v posel

31. 5. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
varoslav-in-valentina

Poroka Varoslava in Valentine foto: RTL

Vatroslav in Valentina Tijan mamita s posnetki pravljičnega življenja. Modno pravljico bosta odslej vpletla udi v posel, Valentina je že zavihala rokave …

Življenje Vatroslava Tijana se je, odkar je vanj zakorakala Valentina, zelo spremenilo. Občutek za lepoto, modo, trende in modno urejanje prostorov je sprva prepletla v njuno domovanje, seda pa bo, kot kaže, svoj talent in modno oko izkoristila za svežo ponudbo na trgu. Potem ko je prejela številne pohvale na račun občutka za notranje opremljanje prostorov, se je namreč izkazala še pri organizaciji in urejanju prostorov za praznovanja, kot sta denimo rojstni dan in krst. S svojim delom je zadovoljna tudi Valentina, ki je ob nečakovem prvem rojstnem dnevu ocenila, da je prekašala celo samo sebe.

Valentina in Vatroslav foto: Osebni arhiv

»Zrno za zrno pogača, kamen na kamen palača! Korona je upočasnila začetek moje poslovne poti, ni pa mi vse to preprečilo, da ne bi pričela z nabavo materiala, ki ga potrebujem za delo. Tako sem srečna pri ustvarjanju teh malih korakov! Komaj čakam vse lepe dekoracije, rojstne dneve in krste …« je Valentina zapisala na družbenem omrežju in tako potrdila, da namerava uresničiti svoje poslovne sanje.

prejšnji članek
Denis Avdić objavil 26 let staro fotografijo, ga prepoznate?
Svet slavnih
Denis Avdić objavil 26 let staro fotografijo, ga prepoznate?
naslednji članek
Horoskop: Ste pripravljeni na novosti v življenju?
Horoskop
Horoskop: Ste pripravljeni na novosti v življenju?