potres, melbourne Svet24.si

FOTO: Avstralijo prizadel potres najmočnejši ...

pge-krško, gasilci, gasilski-tovornjak Svet24.si

FOTO: Iz dimnika reševali goloba

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Ljubezen na vasi: Valentina luksuz spremenila v posel
| V.M.

Ljubezen na vasi: Valentina luksuz spremenila v posel

Poroka Varoslava in Valentine, RTL

Vatroslav in Valentina Tijan mamita s posnetki pravljičnega življenja. Modno pravljico bosta odslej vpletla udi v posel, Valentina je že zavihala rokave …

Življenje Vatroslava Tijana se je, odkar je vanj zakorakala Valentina, zelo spremenilo. Občutek za lepoto, modo, trende in modno urejanje prostorov je sprva prepletla v njuno domovanje, seda pa bo, kot kaže, svoj talent in modno oko izkoristila za svežo ponudbo na trgu. Potem ko je prejela številne pohvale na račun občutka za notranje opremljanje prostorov, se je namreč izkazala še pri organizaciji in urejanju prostorov za praznovanja, kot sta denimo rojstni dan in krst. S svojim delom je zadovoljna tudi Valentina, ki je ob nečakovem prvem rojstnem dnevu ocenila, da je prekašala celo samo sebe.

Foto: Osebni arhiv - Valentina in Vatroslav

»Zrno za zrno pogača, kamen na kamen palača! Korona je upočasnila začetek moje poslovne poti, ni pa mi vse to preprečilo, da ne bi pričela z nabavo materiala, ki ga potrebujem za delo. Tako sem srečna pri ustvarjanju teh malih korakov! Komaj čakam vse lepe dekoracije, rojstne dneve in krste …« je Valentina zapisala na družbenem omrežju in tako potrdila, da namerava uresničiti svoje poslovne sanje.