Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne pogreša

2. 6. 2020; 10.00
Avtor: Eva Jandl
Ljubezen po domace3

Tanja Postružnik Koren foto: POP TV

Srčna televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je v šovu Ljubezen po domače tudi velika zaupnica tekmovalcev, je bila kar nekaj pomladi stalnica na televizijskih ekranih, a letošnjo pomlad ne spremljamo priljubljenega šova, v katerem podeželski fantje in dekleta iščejo ljubezen.

A Tanja pravi, da medijske pozornosti ne pogreša. »Res je, te dni bi kot po navadi morali spremljati 4. sezono Ljubezni po domače, a brez skrbi, zelo kmalu se vračamo. Jesenski večeri bodo kot nalašč za romantiko, smeh in vse odtenke odnosov, čustev ter medčloveških vprašanj. Priprave za novo sezono tudi že potekajo, kar pomeni, da se ne damo, kakor ljubezen, ki vedno najde pot,« je dejala Tanja.

Tanja Postružnik Koren foto: POP TV

Med šovom se je našlo kar nekaj parov, na poti pa je že tretji dojenček. »Zelo zelo sem vesela, da slišim vesele zgodbe, da smo lahko del življenjskih poti naših sodelujočih. Veseli me, da kljub temu, da gre za teve šov, ljudem spreminjamo življenja na bolje. Skoraj vsi bi namreč še enkrat ponovili vstop v našo oddajo.« V šovu ni le voditeljica, ampak tudi zaupnica iskalcev ljubezni. »Z vsem srcem sem pri oddaji in zakulisjih, v solzah in smehu. Pri nas velja, enkrat v oddaji, vedno del oddaje, zato se to nikoli ne konča. Zato vem, da sem prava za to, ker imam rada ljudi in ker me njihove zgodbe bogatijo.«

prejšnji članek
Ta zvezdnik bo plačal pogreb Georgea Floyda
Svet slavnih
Ta zvezdnik bo plačal pogreb Georgea Floyda
naslednji članek
Domen Kumer kuri odvečne kilograme
Svet slavnih
Domen Kumer kuri odvečne kilograme