favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Član skupine Gadi pokazal neverjetno telesno transformacijo

24. 6. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Anže Zavrl

Anže Zavrl, junij 2020. foto: fb

Anže Zavrl je v zgolj pol leta izgubil zavidljivo količino kilogramov in s trdim delom ustvaril izklesane mišice. Preobrazba je neverjetna.

Anže Zavrl se bo kmalu poslovil od svojih letošnjih tretješolcev, a počitka ne bo veliko, saj s skupino Gadi v poletnih mesecih zelo veliko nastopajo. foto: Arhiv uredništva

Član slovenske glasbene zasedbe Gadi in mož hčere priljubljenega glasbenika Brendija, Anže Zavrl, je svoje sledilce na družbenem omrežju presenetil z neverjetno telesno transformacijo. Svoje telo je zgolj v pol leta iz "očetovskega" telesa s trebuščkom spremenil v izklesano telo, ki mu ga zagotovo marsikdo zavida. Fotografije so vredne vseh pohval, vseeno pa je Anže priznal, da je kolebal med tem, ali jih objavi ali ne, ker ni želel izpasti samovšečno. 

Oglejte si vse fotografije v galeriji: 

"Pred spremembo sem si vsaj stokrat rekel: "Jutri pa začnem", pa nikoli se ni obdržalo, ker nisem imel jasnega cilja in odločnosti. Hotel sem imeti več kondicije, energije, se po prehranjevanju počutiti dobro, pa na živce mi je šlo, ko sem bil čez dan vedno zaspan ... To so bili glavni razlogi, da je treba nekaj ukrepati, med drugim pa mi je motivacijo dalo tudi ogled kakšnih uspešnih zgodb prehranjevanja, telesne spremembe, ki sem jih zasledil na netu. Zato sem se odločil za objavo- mogoče pa tudi moja izkušnja komu prinese dodatno motivacijo, da začne migat, se zavedati, da je hrana pomembna," je Anže zapisal pod fotografijami. 

Anže je ob tem še razkril, da je na začetku transformacije v mesecu januarju, tehtal 103 kilograme. 

prejšnji članek
Novak Đoković se je opravičil in ponudil pomoč
Svet slavnih
Novak Đoković se je opravičil in ponudil pomoč
naslednji članek
Pevki Regini so se uresničile sanje
Svet slavnih
Pevki Regini so se uresničile sanje