Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč trdi: jutri se zapirajo meje s Hrvaško

2. 7. 2020; 02.47
Avtor: K.M.
2__BVP0244o

Marko Potrč foto: Planet TV

Slovenski voditelj zagotavlja, da ima informacijo, da naj bi se jutri zaprla meja s Hrvaško oziroma, da naj bi bila od jutri naprej odrejena karantena. Kakšna je resnica?

Marko Potrč je na Facebooku objavil daljši zapis o tem, kako naj bi do njega prišla informacija o tem, da se bo jutri zaprla meja s Hrvaško. Ob tem sicer poudarja, da gre morda vseeno za teorijo zarote oziroma napačne informacije, želi pa narediti eksperiment, to objaviti javno in videti, kaj se bo jutri v resnici zgodilo. " A če se ta scenarij jutri res zgodi, obstajta dve razlagi; ali je dejansko tako rečeno zrežirano, ali pa sem novodobni Nostradamus oziroma so tisti, ki so mi to informacijo predali"

"Že vsaj en teden naj bi bilo odločeno/zastavljeno, da sledi jutri, v petek 3. 7. 2020, tako imenovano zapiranje meje s sosednjo Hrvaško oziroma vsaj uvajanje karantene po prehodu meje. To sta mi povedali že dve osebi, ki sta blizu tako imenovanemu krogu odločevalcev. Če to drži, se tovrstne odločitve torej ne sprejemajo na podlagi aktualnih dogodkov in razvoja trenutne slike (s HR kolikor jaz vem tudi ni omemebe vredne številke okužb), temveč so te odločitve nek dogovorjen, usklajen načrt iz kakšnih drugih interesov," je Marko namreč zapisal. 

Kakšna je resnica, pa bomo verjetno videli jutri. 

Celoten zapis pa si lahko preberete spodaj: 

prejšnji članek
Kakšna je razlika med karanteno in domačo izolacijo?
Zdravje
Kakšna je razlika med karanteno in domačo izolacijo?
naslednji članek
Modni navdih: Vračajo se krila iz džinsa
Moda&Lepota
Modni navdih: Vračajo se krila iz džinsa