Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Meghan Markle trdi, da je kraljeva družina ni zaščitila

5. 7. 2020; 05.00
Avtor: N.S./Svet24
meghan markle

Na dan so prišle sveže informacije o tožbi, ki jo je Meghan vložila proti britanskim medijem. foto: Profimedia

Nekdanja britanska vojvodinja in igralka Meghan Markle je v tožbi na sodišču navedla, da jo je na cedilu pustila celotna kraljeva institucija, saj je niso zaščitili pred članki medijev, ki so bili zanjo zelo moteči in boleči.

Da se Meghan Markle v britanski kraljevi družini ni počutila dobro, ve zdaj že čisto vsak. Vseeno pa je igralka zdaj še dodatno prilila olja na vroči ogenj.

Vojvodinja trenutno toži medijsko hišo, ki ima v lasti kar nekaj vplivnih medijev, saj je bila v času nosečnosti deležna velikega števila neresničnih in zlonamernih člankov. Vsa lažna navajanja so ji pustila ogromne posledice. Sama pravi, da so škodovala celo njenemu mentalnemu zdravju. Vse te obtožbe je 38-letna Američanka podala v novih dokumentih, ki jih je vložila njena pravna skupina v tekoči pravni zadevi proti znanim medijem. Med drugim je del tožbe tudi zaradi članka, ki je objavil ročno spisano pismo, ki ga je poslala svojemu odtujenemu očetu Thomasu Marklu. Odvetniki Marklove zatrjujejo, da je objava grobo posegla v njeno zasebnost. V zapisu, naslovljenem na sodišče, so navedli, da se je Meghan počutila zadržano v nameri, da bi se v tisti situaciji branila pred neresnicami v času, ko sta s princem Harryjem še zmeraj opravljala kraljeve dolžnosti.  

ZANIKA OKORIŠČANJE

Marklova se je odzvala tudi na očitke, da so bili sporni članki namenjeni javnemu interesu, saj so davkoplačevalci pomagali plačati njeno poroko. »Ostro zanikam takšne trditve, saj naj bi poroka ustvarila skoraj milijardo evrov prihodka, kar je odtehtalo porabljen javni denar, ki je poplačal strogo varovanje in nadzor množice. Žalostno je tudi, da so se nekatere članice kraljeve družine, recimo princesi Beatrice in Eugenie, prav tako lotile plačanega dela, pa vendar niso bile deležne tako grobih odzivov, kot sem jih prejela sama,« je še povedala Meghan.

prejšnji članek
Horoskop: Pazite na svoje fizično počutje
Horoskop
Horoskop: Pazite na svoje fizično počutje
naslednji članek
Trik: Z vazelinom nad suha stopala
Moda&Lepota
Trik: Z vazelinom nad suha stopala