Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Truplo Naye Rivere našli na obletnico smrti soigralca

14. 7. 2020; 10.58
Avtor: K.M.
naya-rivera, avtomobil, izginotje

Naya Rivera v seriji Glee foto: thesun.co.uk

Soigralec prepričan, da je imela prste vmes višja sila.

Včeraj zjutraj po kalifornijskem času so v jezeru, kjer je izginila, našli truplo ameriške igralke Naye Rivere. To so v popoldanskem času oblati tudi potrdile, v izjavi pa so povedali, da gre brez dvoma za truplo igralke. Zaenkrat niso našli sledi nasilja oziroma dokaza, da bi šlo za samomor, ampak naj bi šlo za nesrečno tragedijo. Vseeno pa so truplo odpeljali na obdukcijo. K jezeru so se od Naye prišli posloviti družinski člani, nekdanji mož in oče njenega otroka Ryan Dorsey ter soigralki iz serije Glee Amber Riley in Heather Morris

Sama tragedija pa je predvsem za Nayine soigralce iz serije Glee še toliko bolj boleča, ker je bila ravno včeraj, 13. julija, sedma obletnica smrti še enega soigralca Coryja Monteitha.

Igralec Kevin McHale, ki je v seriji Glee upodabljal Artija Abramsa in je bil tudi v zasebnem življenju z Nayo zelo dober prijatelj, je na družbenem omrežju celo zapisal, da je ravno datum znak, da je pri iskanju trupla in zaključka pomagal ravno Cory. "Na noben način nisem veren, ampak se boste mogli močno potruditi, da me poste prepričali v to, da Cory danes ni pomagal pri iskanju našega dekleta. Ona dva sta bila v številnih pogledih moška in ženska različica en drugega," je zapisal. Ob tem pa je razkril, da sta bila na dan smrti soigralca in prijatelja z Nayo skupaj v Londonu in da sta se takrat počutila nemočna, pred tednom dni pa sta se v šali dogovarjala, da bi skupaj pobegnila na Havaje. 

prejšnji članek
POP TV predstavil junake 5. sezone šova Ljubezen po domače
Resničnostni šovi
POP TV predstavil junake 5. sezone šova Ljubezen po domače
naslednji članek
Indira in Matic sta se na oddihu znova povezala
Svet slavnih
Indira in Matic sta se na oddihu znova povezala
#nasazenazenska
nasazenazenska