Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zaradi Lili Žagar o Sloveniji govorijo tudi v Avstraliji

22. 7. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
lili žagar

Lili Žagar foto: Revija Vklop

Z njenim novim projektom ji je več kot očitno uspelo. Preverite, zakaj je prišla v prestižno avstralsko revijo!

Nekdanja slovenska voditeljica Lili Žagar je v letu 2020, oziroma natančneje že konec lanskega leta, stopila na novo karierno pot, saj je pričela s svojo lastno blagovno znamko Lili Inti prestižnih ženskih torbic, ročno spletenih torbic iz slovenskega ličja, za katere je navdih našla ravno v slovenski tradiciji. Gre za unikatne torbice, saj je vsaka izdelana ročno in je zato tudi vsaka nekoliko drugačna, z usnjenimi podrobnosti pa jim je Lili dodala nekaj modernega pridiha. 

Njeno zgodbo so opazili tudi tuji mediji, zdaj pa o njej in o Sloveniji berejo tudi v daljni Avstraliji, saj so pri reviji Vouge Avstralija Lili kontaktirali tudi za predstavitveni intervju ter njo in njen izdelek predstavili v prispevku s še šestimi s še šestimi prav tako zanimivimi znamkami iz Združenih držav Amerike, Urugvaja, Španije in Nizozemske. 

"Tudi tokrat sem povsem brez besed. ko te kontaktira novinarka iz Vouge Australia in želi s tabo narediti intervju o Lili Inti. Neskončno sem hvaležna in ponosna. Vouge je bil zame vedno nekaj nedosegljivega, nekaj, o čemer lahko samo sanjam. Še sanje so se mi zdele predrzne," je Žagarjeva zapisala na Instagramu in ob tem delila povezavo do prispevka. 

"Vouge je naredil težko delo in virtualno potoval za vas, po Instagramu dregnil šest najbolj vznemerljivih blagovnih znamk, ki so v zadnjem obdobju ujele našo pozornost. Kljub temu, da trenutno ne moremo potovati, njihovi ustanovitelji, zgodbe in studii segajo po svetu od Španije do Slovenije, od New Yorka do Urugvaja. Obisk teh krajev trenutno zveni zelo oddaljeno, toda zakaj ne bi že pred počitnicami nakupovali spominkov," so med drugim tudi o Sloveniji zapisali pri omenjeni reviji, celoten prispevek v angleškem jezizku pa lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Sanja Grohar: 'Spremenila sem se'
Svet slavnih
Sanja Grohar: 'Spremenila sem se'
naslednji članek
Ta adrenalinski navdušenec je sin Bineta Volčiča!
Moda&Lepota
Ta adrenalinski navdušenec je sin Bineta Volčiča!
#obraziavenija
obraziavenija