koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Je princ res zalezoval svojo zdajšnjo soprogo?
| N.S./Novice Svet24

Je princ res zalezoval svojo zdajšnjo soprogo?

Princ Harry je že pred leti na skrivaj na spletu sledil svoji zdajšnji ženi., Profimedia

V Združenem kraljestvu te dni odmeva knjiga o britanskem princu Harryju in njegovi ženi Meghan Markle, ki sta januarja zapustila kraljevo družino. V knjigi je zapisanih veliko stvari, ki vzbujajo veliko pozornosti, govori pa se celo, da sta bila zakonca vpletena v nastanek nove knjige.

Kraljevi par je sicer ovrgel govorice o tem, da sta bila vpletena v nastanek nove knjige, ki pripoveduje zgodbo o njunem življenju v kraljevi družini. Avtorja knjige z njima nista opravila nobenega intervjuja, informacije pa sta črpala pri njunih prijateljih ter zaposlenih v domovanju britanske kraljeve družine.

Pisca knjige, Omid Scobie ter Carolyn Durand, opisujeta naraščajočo napetost med kraljevim parom in preostalimi člani britanske družine modre krvi. Vojvoda ter vojvodinja sta se v času, ko sta še živela s Harryjevo družino, počutila, kot da ju ne jemljejo resno in da prek medijev o njiju lansirajo različne neresnične zgodbe.

SKRIVNOSTNI PRINC

V knjigi celo piše, da je Meghan, ki je bila pred poroko s princem navdušena uporabnica družbenih omrežij, začela slediti profilu z imenom »@SpikeyMau5«, katerega lastnik naj bi bil princ Harry. Med drugim navajajo, da je Harry prišel na idejo za uporabniško ime, ker je ljubitelj house glasbe, in da se Mau nanaša na njegovega najljubšega didžeja DeadMau5. Profilna slika uporabniškega računa je bila menda čelada v obliki miške. Vzdevek »Spikey« naj bi bil že vrsto let priljubljena izbira vojvode Sussekškega, bil je celo vzdevek, ki so ga Harryju nadele varnostne službe iz londonskega okrožja Scotland Yard. Preden je bil profil izbrisan, so bili na profilni sliki prikazani trije moški v panamskih klobukih, fotografirani pa so bili v hrbet v apartmaju hotela MGM Grand Las Vegas. »Spike Wells« naj bi se nahajal v Maunu v Bocvani, kar nakazuje na povezavo do njegove ljubezni do Afrike.