Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tanja Postružnik: Najljubši je dopust na domači terasi

2. 8. 2020; 09.00
Avtor: E.J./Novice Svet24
Tanja Postružnik Koren

"Beremo komentarje, češ, kako jo (Vesno) mama 'komandira'. To sploh ni res," pravi Tanja Postružnik Koren. foto: POP TV

V vlogi povezovalke kmetic in kmetov, ki iščejo ljubezen, bo znova Tanja Postružnik, ki je prepričana, da ljubezen vedno najde pot.

Čeprav na Pop TV že snemajo novo, že 5. sezono enega najpriljubljenejših resničnostnih šovov Ljubezen po domače, bomo čez dober mesec lahko spremljali že posneto 4. sezono. Ljubezen letos išče šest fantov in dve dekleti, njihova zaupnica bo tudi letos voditeljica Tanja Postružnik.

Ljubezenske dogodivščine kmetic in kmetov bi morali spremljati že spomladi, a se je zaradi izrednih razmer prilagodila tudi programska shema. Že takrat nas je Tanja potolažila, da se vidimo kmalu in da je ljubezen vse, kar šteje. »Jesenski večeri bodo kot nalašč za romantiko, smeh in vse odtenke odnosov, čustev ter medčloveških vprašanj,« je nagajivo dejala voditeljica, ki je prepričana, da smo med časom karantene vsi doživeli nekakšno streznitev. »In gotovo, če je vsaka stvar za nekaj dobra, je dobra navsezadnje tudi ta.« Vesela je, da jim je v oddaji uspelo povezati že več parov, na poti je celo že tretji dojenček. V oddaji so njej sicer najbolj všeč prvi izlet do kandidata oziroma kandidatke, prvi objem in dogodek, ko jo sprejmejo v svoje domače okolje. »Čutim odgovornost in vznemirjenje, zelo se vživim, energije kandidatov zelo močno vplivajo name in na moj pogled na življenje.« Kadar zanje nima preveč dobrih novic, pa ji je zelo težko.

Rada se posveča svojemu vrtu in rada kuha zdravo hrano. foto: M24

NA SVOJEM VRTU

Energična voditeljica je kariero začela na Pikinem festivali v Velenju, nato je bila več let voditeljica na TV Slovenija, zdaj pa se posveča vodenju resničnostnega šova in družinskemu podjetju. Drugače je Tanja mati dveh otrok in ljubiteljica narave ter adrenalinskih preizkušenj, s katerimi se z možem ukvarjata tudi poslovno, saj ustvarjata adrenalinske parke. Tanja je povedala, da na dopust ne hodijo, lani so denimo nekaj dni kampirali. »Najraje sem na svoji terasi,« je dejala Tanja, ki je tudi navdušena vrtnarica. Na naša vprašanja je sicer odgovarjala z domače sončne terase, kjer je okoli nje polno cvetočega cvetja, borovnic in malin ter začimb, njen navdih pa je od nekdaj – narava.

Tudi letos bo ljubezenske energije usmerjala Tanja Postružnik.

Tudi letos bo ljubezenske energije usmerjala Tanja Postružnik. foto: Mankica Kranjec

prejšnji članek
Horoskop: Opustite jezo, raje se posvetite delu
Horoskop
Horoskop: Opustite jezo, raje se posvetite delu
naslednji članek
Kaj se dogaja s Tinkaro Kovač?
Kultura
Kaj se dogaja s Tinkaro Kovač?
#obraziavenija
obraziavenija