Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Šok: Zvezdnica Larine izbire prevarana in osramočena
| K.M.

Šok: Zvezdnica Larine izbire prevarana in osramočena

Doris Pinčić Rogoznica, Planet TV

Po navidez mirni in prijateljski ločitvi so v javnost prišle umazane podrobnosti. Varal jo je pred in med drugo nosečnostjo ter celo po rojstvu deklice.

Pred slabima dvema mesecema je hrvaška igralka in voditeljica Doris Pinčić, ki ste jo v glavni vlogi spremljali tudi v priljubljeni hrvaški seriji Larina izbira, priznala, da se po sedmih letih ločuje od moža, glasbenika Borisa Rogoznice. Po govoricah sta na družbenih omrežjih zapisala "Čeprav že nekaj časa nisva več življenjska partnerja, sva še vedno prijatelja in starša prekrasnima otrokoma, ki sva ju skupaj ustvarila. Ni drame, vsi so živi in zdravi in naprej gremo pogumno z nasmehom. Ničesar več nimava za reči o tem," ter poudarila, da vmes ni tretje osebe. 

Čeprav so številni hrvaški mediji posredno namigovali, da je za ločitev kriva Doris, ki je po objavo novice hitro odstranila priimek nekdanjega moža in vidno uživala v samskem življenju, je zdaj v javnost prišla resnica. Priljubljena igralka je bila prevarana in osramočena. 

Pred dnevi so namreč hrvaški mediji začeli z objavljanjem novic o tem, da je bil Boris kar tri leta, med letoma 2016 in 2019 v zvezi s tri leta starejšo glasbenico, mojstrico tetoviranja in nekdanjo tekmovalko hrvaške Kmetije Alex Ognjeno. Novico je v javnost dala kar slave željna estradnica, ki je medijem pokazala tudi eksplicitna sporočila, tudi fotografije, ki jih je Boris pošiljal. Ta je prevaro najprej zanikal in celo trdil, da komaj ve, kdo je Alex, zdaj pa se je posul s pepelom. Prevaro je priznal za hrvaško revijo Story. "Žal mi je, da sem se v trenutku osebne slabosti prepustil moškim hormonov in naredil veliko napako, ki me bo spremjala celo življenje. Nejbolj mi je žal, da sem prizadel svojo družino in prijatelje, moje najdražje. Upam, da bodo našli moč, da mi bodo nekega dne oprostili," je med drugim povedal za omenjeno revijo, a hkrati rekel, da ga boli, ker je bilo sta bila njegovo zaupanje in prijateljstvo izkoriščena na najslabši način. Iz dela intervjuja, ki smo ga prebrali, pa ni razvidno, ali ga boli tudi dejstvo, da je bila v vsem skupaj najbolj prizadeta njegova nekdanja žena, s katero ima tudi dva otroka. 

Alex Ognjena je med drugim za medije povedala, da sta bila tako v prijateljskem kot tudi intimnem odnosu, da ji je večkrat povedal, da želi rešiti zakon, hkrati pa ji je začel hitro tudi laskati in pisati, da je seksipilna in da lahko moškemu nudi veliko več, kot samo to, da v njej uživa. Razmerje naj bi leta 2019 prekinila Alex, ko se je začela zavedati, da ima Boris globlje težave in da si na nek način vseeno želi rešiti zakon.