Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?
| V.M.

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?

Sara Rutar, Osebni arhiv

Sara Rutar ima recept za srečo, ki ga z veseljem deli z vami. Seveda vam ni pripravila recepta s sestavinami za v lonec, pač pa takšne, ki jih zamešate v življenje in z njimi začinite vsakdan.

Se sliši zanimivo? Saj tudi je, pa še zelo učinkovito je, če le znamo na svet gledati z optimizmom, hvaležnostjo in vedrino. Saj veste, za nekoga bo, ne glede na vse, kozarec vedno na pol prazen, medtem ko se bo tisti, ki vidi lepoto, radost in upanje v drobnih rečeh, vedno oprijel bilke in našel srečo v rečeh, ki so mnogim samoumevne.

»Ko se naučiš, da v življenju štejejo največ stvari, ki so najbolj preproste ... taki momenti, ki jih imamo vedno pred nosom, a jih prav zares mogoče ne vidimo ... taki momenti, ki so vedno tam, a v njih ne znamo zares uživati … Ko jih boste začeli opazovat in sprejemati v svoje življenje, boste večino časa srečni ... z nasmeškom na obrazu …,« je Sara povzela svoje misli v objavi na družbenem omrežju, mi pa vas vabimo, da si na temo sreče in zadovoljstva preberete še nekaj modrih misli … Kdo ve, morda pa boste jutri na svet gledali z bolj svežim pogledom …

Večno nezadovoljstvo in praznina – kako si pomagati?

Se strinjate tudi vi?