atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Opazujte, kako vplivate na okolico

9. 8. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Ne bo odveč, če boste bolj pozorni na to, kako se ljudje odzivajo na vaše čustvene reakcije. Morda boste presenečeni nad tem, da niso sprejete v pozitivni luči ...

Oven
Ne pobegnite od odgovornosti in ne kažite s prstom na druge, če ste vi tisti, ki mora narediti spremembe. Vaši izgovori ne bodo prepričljivi in vam nihče ne bo verjel.

Bik
Želeli si boste odziva svojih bližnjih, zato boste provocirali. A ker so že navajeni na vaše muhe, vas bodo raje pustili pri miru. Sami boste morali pojesti svojo čustveno godljo.

Dvojčka
Ne trmarite s svojimi predlogi, raje se odprite novim idejam, ki bodo v družino prinesle več veselja in razumevanja, kar bo okrepilo odnose in vam dalo novo voljo.

Rak
Ne odmikajte se od skupnega družinskega druženja, da ohranite vaše notranje vrednote in povezavo. Uspešno druženje bo, če boste le sproti izrazili srce in vse ideje.



Lev
Čakali boste na potrditev svojih čustev in ko ne bo pravega odziva, boste sami stopili v akcijo. Zadovoljni boste, ko boste dosegli točno takšne rezultate, ki ste pričakovali.

Devica
Pretiravali boste z reakcijami v družinskem druženju in vsemi detajli pogovorov. Vpletli se boste v vsako stvar in ne boste zaznavali negativnih opazk na vaš račun.

Tehtnica
Čustva vas bodo prevzela in sijala bodo iz vaših oči. Srečni boste in zdelo se vam bo, da niste izpostavljeni v okolici, a ne boste opazili ljubosumnih pogledov in grdih besed.

Škorpijon


Sprejmite optimizem od ljudi, ki vidijo stvari drugače in opustite stara pričakovanja za svoje življenje. Ne izmikajte pa se pogovoru, temveč sledite idejam, ki se bodo pojavile.

Strelec
Uresničilo se vam bo precej srčnih želja. Ne nihajte pred pritiski okolja, samo nadaljujte svojo zastavljeno pot, saj je to dobro in pomembno obdobje za vas.

Kozorog
Samski boste imeli priložnost za odkrivanje ljubezni. Vezani lahko obudite partnerski odnos, pa tudi širše družinske odnose, če boste le sproščeno sledili srcu in se izrazili.

Vodnar
Omejili boste druženje med prijatelji in znanci, saj se ne boste dobro počutili. Lahko, da se vas bodo tudi prijatelji izogibali, saj ne bodo želeli biti ves čas v vaši senci.


Ribi
Prisluhnite drugim, da boste ugotovili, kako veliko boljšo družbo imate, kot ste verjeli sami pri sebi. Bodite tudi učinkoviti v pogovoru, da poslušalci ne izgubijo potrpljenja.

prejšnji članek
Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?
Svet slavnih
Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?
naslednji članek
To je član skupine Čuk, ki je postal TV voditelj
Svet slavnih
To je član skupine Čuk, ki je postal TV voditelj