bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić pokazala realno sliko svojih oblin

11. 8. 2020; 11.00
Avtor: V.M.
indira-ekić

Indira Ekić foto: Mediaspeed

Z objavo želi pozitivno vplivati na um deklet, ki so običajno na spletu deležna lažne popolnosti. V duhu osveščanja je tako nastal navdihujoč zapis o brezpogojnem sprejemanju in zavedanju lastne vrednosti.

Indira Ekić je med zidove družbenih omrežij prelila svoje misli in občutke, ki so nemara v njej tleli že nekaj časa. V zapisu pojasnjuje, kako se je po zaključku shujševalnega šova The Biggest Losser Slovenija vse vrtelo okrog njene postave, kar v njej kakopak ni vzbujalo prijetnih občutkov.

»Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. 'Glej jo! Se je malo zredila a ne de?' Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete … za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe?«

Ker ima dovolj tovrstne ozkoglednosti, tako glasno nagovarja dekleta in ženske, da je povsem normalno imeti celulit, ob tem pa tudi sama skočila v kopalke in objektivu nastavila obline.

»Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo, katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu,« je še zapisala Indira in zaključila, da želi z objavo vplivati na to, da bi se vse ženske dobro počutile v svojem telesu.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Nika Zorjan navdušila s fotografijo v kopalkah
Svet slavnih
Nika Zorjan navdušila s fotografijo v kopalkah
naslednji članek
Turistični boni najbolj pomagali Obali in Gorenjski
Svet slavnih
Turistični boni najbolj pomagali Obali in Gorenjski
#obraziavenija
obraziavenija