Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hana: 'To je laž, nisva ok'

14. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
hana-in-goran

Hana in Goran v šovu Super par. foto: RTL

Zaradi lažnih izjav je sklenila, da oboževalcem pove resnico.

Hana Rodić in Goran Jurenec sta po koncu resničnostne oddaje Sanjski moški sodelovala še v resničnostnem šovu Super par, ki za mnoge pare predstavlja velik izziv. Tudi slavna dvojica pred kamero ni zmogla ohraniti želene javne podobe, skupno bivanje z različnimi, tekmovalno naravnanimi osebnostmi pač ni preprosto, gledalci so bili tako priča številnim burnim čustvenim reakcijam.

Po šovu je mnogim ostal v spominu odnos med Hano in tedaj 18-letno Danijelo, ki se je sprva z Goranovo izbranko odlično razumela, na koncu pa je njun odnos zaplul v precej razburkane vode, polne ogovarjanj in neprimernih izjav.

Danijela v šovu Super par foto: RTL

Ker hrvaški mediji še niso pozabili njune burne naveze in ker Danijela v izjavah rada pove, da se z nekdanjo sotekmovalko odlično razume, je Hana tekom spletnih vprašanj 'ASK' sklenila, da oboževalcem zaupa svojo plat zgodbe.

»Običajno ne odgovarjam na takšna vprašanja, ampak ker mi sledilci pogosto pošiljate povezave do novic, s čimer me 'opominjate', kako se lepo razumeva … hmmm (smeh). Nikakor nisva v dobrem odnosu, veliko me je ogovarjala, zato sem jo blokirala. Nimam rada, da me omenjajo takšni ljudje, o katerih jaz molčim, še zlasti pa, če lažejo, da sva si super.«

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: 'Nisem pokleknila iz obupa'
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: 'Nisem pokleknila iz obupa'
naslednji članek
Horoskop: Ne podajte se brezglavo v bitko za uspehom
Horoskop
Horoskop: Ne podajte se brezglavo v bitko za uspehom
#nasazenazenska
nasazenazenska