Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Hana: 'To je laž, nisva ok'
| V.M.

Hana: 'To je laž, nisva ok'

Hana in Goran v šovu Super par., RTL

Zaradi lažnih izjav je sklenila, da oboževalcem pove resnico.

Hana Rodić in Goran Jurenec sta po koncu resničnostne oddaje Sanjski moški sodelovala še v resničnostnem šovu Super par, ki za mnoge pare predstavlja velik izziv. Tudi slavna dvojica pred kamero ni zmogla ohraniti želene javne podobe, skupno bivanje z različnimi, tekmovalno naravnanimi osebnostmi pač ni preprosto, gledalci so bili tako priča številnim burnim čustvenim reakcijam.

Po šovu je mnogim ostal v spominu odnos med Hano in tedaj 18-letno Danijelo, ki se je sprva z Goranovo izbranko odlično razumela, na koncu pa je njun odnos zaplul v precej razburkane vode, polne ogovarjanj in neprimernih izjav.

Foto: RTL - Danijela v šovu Super par

Ker hrvaški mediji še niso pozabili njune burne naveze in ker Danijela v izjavah rada pove, da se z nekdanjo sotekmovalko odlično razume, je Hana tekom spletnih vprašanj 'ASK' sklenila, da oboževalcem zaupa svojo plat zgodbe.

»Običajno ne odgovarjam na takšna vprašanja, ampak ker mi sledilci pogosto pošiljate povezave do novic, s čimer me 'opominjate', kako se lepo razumeva … hmmm (smeh). Nikakor nisva v dobrem odnosu, veliko me je ogovarjala, zato sem jo blokirala. Nimam rada, da me omenjajo takšni ljudje, o katerih jaz molčim, še zlasti pa, če lažejo, da sva si super.«