Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina ima korono, vojna z bivšim se nadaljuje

14. 8. 2020; 05.48
Avtor: K.M.
severina b483fd8cd4000ee718581ff2207e1b2b

Severina foto: Arhiv uredništva

Srbski mediji so razkrili, da je hrvaška pevka zbolela za novo koronavrisno boleznijo. Severina za širjenje informacij obtožuje bivšega.

Severina je potem, ko so se v javnosti pojavile informacije o tem, da je zbolela za virusom, ki zadnje mesece hromi svet, na družbenem omrežju vse skupaj tudi potrdila. Za širjenje informacij po medijih pa seveda obtožila bivšega partnerja in očeta sina Aleksandra, Milana Popovića

"Kljub temu, da nimam simptomov, sem danes dobila potrdilo, da sem pozitivna na Covid-19, tes mojega sina je negativen," je Severina zapisala na družbenem omrežju in dodala, da je sina dva dneva pred dogovorjenim datumom predala njegovemu očetu, da samoizolacijo preživlja z njim. Hkrati pa naj bi Milana prosila, da informacijo zadrži zase, saj je želela s tem zaščititi sina pred morebitno stigmatizacijo. "Ampak, 2o minut potem, ko je oče prevzel otroka, se je v srbskih medijih pojavila informacija, da sem "okužena po zabavah po Dalmaciji z otrokom," so besede, s katerimi je širjenja informacij indirektno obtožila nekdanjega partnerja. 

Pevka je še dodala, da se ni okužila v Dalmaciji, ampak od bližnje osebe v Zagrebu, saj je ta neimenovana oseba včeraj dobila pozitiven test in da sta s sinom testiranje zato ponovila, saj sta bila prvič oba negativna. 

prejšnji članek
Špela Grošelj razkrila svojo večno ljubezen
Svet slavnih
Špela Grošelj razkrila svojo večno ljubezen
naslednji članek
Takšen je bil prvi dom Salme Hayek
Življenjski slog
Takšen je bil prvi dom Salme Hayek