Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Severina ima korono, vojna z bivšim se nadaljuje
| K.M.

Severina ima korono, vojna z bivšim se nadaljuje

Severina, Arhiv uredništva

Srbski mediji so razkrili, da je hrvaška pevka zbolela za novo koronavrisno boleznijo. Severina za širjenje informacij obtožuje bivšega.

Severina je potem, ko so se v javnosti pojavile informacije o tem, da je zbolela za virusom, ki zadnje mesece hromi svet, na družbenem omrežju vse skupaj tudi potrdila. Za širjenje informacij po medijih pa seveda obtožila bivšega partnerja in očeta sina Aleksandra, Milana Popovića

"Kljub temu, da nimam simptomov, sem danes dobila potrdilo, da sem pozitivna na Covid-19, tes mojega sina je negativen," je Severina zapisala na družbenem omrežju in dodala, da je sina dva dneva pred dogovorjenim datumom predala njegovemu očetu, da samoizolacijo preživlja z njim. Hkrati pa naj bi Milana prosila, da informacijo zadrži zase, saj je želela s tem zaščititi sina pred morebitno stigmatizacijo. "Ampak, 2o minut potem, ko je oče prevzel otroka, se je v srbskih medijih pojavila informacija, da sem "okužena po zabavah po Dalmaciji z otrokom," so besede, s katerimi je širjenja informacij indirektno obtožila nekdanjega partnerja. 

Pevka je še dodala, da se ni okužila v Dalmaciji, ampak od bližnje osebe v Zagrebu, saj je ta neimenovana oseba včeraj dobila pozitiven test in da sta s sinom testiranje zato ponovila, saj sta bila prvič oba negativna.