Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vnesite red v denarnico

11. 9. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Če ste med tistimi, ki ne vedo, kam puhti denar, potem je sedaj pravi čas, da pričnete nadzorovati svoje finance. Vnesite red v vse korake življenja. Morda boste odkrili, da za vse vendarle niste krivi sami.

Oven  
Javnost vam bo naklonjena, zato se boste želeli še posebej izkazati. Lahko, da boste zaradi tega dobili napačen vtis, da lahko delate karkoli in bodo vsi vse sprejeli.  

Bik  
Prijatelje si želite imeti samo za zabavo.  A ne bo šlo tako. Z odklonitvijo pomoči boste izgubili njihovo naklonjenost. Tako boste septembra spet malo bolj osamljeni.

Dvojčka
Vsi bodo z naklonjenostjo opazili vašo novo energijo, ki jo boste izžarevali. Vaše počutje se bo iz dneva v dan izboljševalo, še posebej, če se ne boste upirali spremembam.

Rak


Romantični boste in malo otožni ob bližajoči se jeseni. Imeli boste veliko dela, a ga boste opravljali na pol in si ustvarjali kaos. Z mislimi boste ves čas čisto nekje drugje. 

Lev  
Veliko sprememb se je zgodilo v vas samih ter v okolici, zato je dobro, da ne hitite z odločitvami ali rutinskim delom, temveč si vzamete čas za razmislek in opazovanje.

Devica  
Finančno stanje se vam bo izboljšalo. Jesen bo za vas delovna, zato se kar pripravite. Lahko, da boste preko poznanstev na novo postavljali kariero, ki bo imela dobre obete.

Tehtnica  
Mirni in zadovoljni boste, saj bo ljubezen vse bolj postajala gonilna sila vašega življenja. Odnosi bodo v ospredju in lahko, da se zgodijo spremembe v partnerstvu.

Škorpijon  


Začeli boste nadzorovati stroške in dogajanje okoli sebe. Nujno se vam bo zdelo, da vnesete red v vse korake življenja. Pokazalo se bo, kje so težave in kdo vse živi na vaš račun.

Strelec   
Veliko dela vas še čaka, saj si želite narediti spremembe, za katere pa potrebujete neodvisnost. Dobili boste priložnosti za nakup hiše, stanovanja in ureditev denarja.  

Kozorog  
V tem obdobju delajte na samodisciplini, ki vam bo dobro služila za prihodnost, ki si jo želite. Samo na ta način boste lahko zaključili način življenja, ki vam ne odgovarja.

Vodnar  
Veliko časa boste preživeli doma, kjer se boste optimalno organizirali, da boste lahko uresničili nekatere svoje želje. Zato vam bodo precej v napoto nenapovedani obiski.

Ribi  


Samski se odprite za čutenje povezanosti in z lahkoto boste pritegnili pravo osebo v svoje življenje. Ljubezen bo okoli vas in ne bo vam težko se pogovarjati na pravi način.

prejšnji članek
Ta lepotica je bila mati Miše Molk
Svet slavnih
Ta lepotica je bila mati Miše Molk
naslednji članek
Priljubljena slovenska tiktokerka mamo peljala v kino
Svet slavnih
Priljubljena slovenska tiktokerka mamo peljala v kino