Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Preobrazba: Sabina Mlakar v šovu zacvetela
| V.M.

Preobrazba: Sabina Mlakar v šovu zacvetela

Sabina Mlakar, POP TV

Sabina Mlakar se je iz kmečke ženske, kakršno smo spremljali v šovu Kmetija, prelevila v strastno in borbeno zapeljivko. Ste videli, kako so jo uredili ustvarjalci šova Ljubezen po domače?

55-letna Sabina Mlakar je tokrat pred kamere stopila v visokih petkah in zapeljivi opravi, odločena, da se gledalcem predstavi še v nekoliko drugačni luči. Potem ko je marljivo oklestila kilograme in poskrbela za svežo vizualno podobo, pa so za piko na i poskrbeli tudi ustvarjalci oddaje Ljubezen po domače, ki so pred uradnim fotografiranjem kandidatk poskrbeli še za pravo malo preobrazbo.

Foto: Pop TV - Sabina Mlakar v šovu Kmetija.

In kakšne spomine ima na snemalne dni Sabina? »Lahko rečem, da sem zelo uživala, vsa sem cvetela ter bila polna energije in ljubezni! Spomnim se, kako smo komaj čakale, da tudi osebno spoznamo našega kandidata. In ko je le prišel ta trenutek, me je pogledal naravnost v oči, tako da sem iz njegovega obraza prebrala, da sem mu najbolj padla v oko. Bila sem srečna, še bolj pa vesela,« nam je zaupala in dodala, da se je na snemanju počutila lahkotno in mladostno, prav takšno, kakršna je bila v dekliških letih.

Snemanje 4. sezone resničnostne oddaje Ljubezen po domače je potekalo septembra 2019. Od tedaj se je življenje sodelujočih že močno spremenilo. Tudi Sabinino ...