GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rene iz Kmetije zaljubljen v talentko Anjo

21. 9. 2020; 07.00
Avtor: Vesna Meško
rene visoka resolucija

Rene Šantić in Anja Šivic foto: Osebni arhiv

Rene Šantić odstira novo poglavje v svojem življenju. Njegov hobi je prerasel v poklic, družbo pa mu odslej dela lepotica, ki se je v šovu Slovenija ima talent predstavila s plesom na drogu.

Rene ima več razlogov za dobro voljo. Eden izmed slednjih je veselje, ker ima navkljub težkim časom polne roke dela. »Trenutno se ukvarjam s fotografijo in videografijo, ki je iz hobija prerasla na poklic, tako da sem dal prehransko svetovanje zaenkrat malo na stran, ampak sigurno še kaj pride tudi v tej smeri. Imam se super, zdaj poteka pokoronsko zbujanje pri projektih in delu, tako da bizi, ampak paše,« je zadovoljen 33-letnik, katerega dan ne zapolnjuje le delo, pač pa tudi aktivno preživljanje prostega časa z novim dekletom.

Rene Šantić in Anja Šivic foto: Osebni arhiv

Rene je namreč sveže zaljubljen v čedno rjavolasko, s katero je v razmerju približno dva meseca. Seveda nas zanima, kdo je dekle, ki mu je ukradlo srce … »Ime ji je Anja Šivic, ukvarja se s kineziologijo in osebnim trenerstvom, opravlja pa tudi madero terapije,« jo ponosno predstavi Ljubljančan in nas spomni, da Anja pravzaprav ni popolna neznanka. Nadarjena plesalka je namreč pred leti tekmovala v šovu Slovenija ima talent, kjer se je predstavila s plesom na drogu.

Reneju ob Anji zagotovo ne bo dolgčas. Sicer pa je mladenka že poskrbela, da bo tudi on osvojil njej ljube plesne korake. »Zdaj sva se odločila, da hodiva na tečaj bachate in moram reči, mi ne prizanaša pri moji neizkušenosti v plesu,« pokima in smeje se pripomni, da so to pač zahteve dolgoletne plesalke …

Rene Šantić in Anja Šivic foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Drama: Se Burak res ločuje?
Svet slavnih
Drama: Se Burak res ločuje?
naslednji članek
Horoskop: Pustite drugim do besede
Horoskop
Horoskop: Pustite drugim do besede