benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dragocen poročni prstan Savine Atai

22. 9. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
savina-atai

Savina Atai foto: Instagram

Sabina in Garrett si nista nadela običajna poročna prstana. Simbolični rinki je izdelal oz. povezal zlatar, ki je ustvaril najbolj slaven prstan na svetu.

Zdaj se najbrž sprašujete, kateremu prstanu pripada naziv najslavnejšega na svetu, kajne? No, če vam namignemo, da boste odgovor našli v filmskem svetu, nemara ne bo tako težko. Gre namreč za prstan iz trilogije Gospodar prstanov. Slavno rinko so izdelali v zlatarni Jens Hansen, kjer pa je poročna prstana pred devetimi meseci naročil tudi Garrett. Pravzaprav se je današnji videz Savinine rinke ustvarjal dolgih devet mesecev, saj gre za nadgradnjo povezave zaročnega s poročnim prstanom ter zaključni preplet s spiralo, ki je vključena tudi v Garrettov prstan in predstavlja simbol Nove Zelandije ter taoizma.

»Zadnjih devet mesecev sva preživela čisto sama, v najinem balončku, gradila najin odnos in ustvarjala. Simbolično sta se tudi najina prstana gradila in sinhronizirala 9 mesecev, da sta vsak zase unikatna in istočasno povezana,« je pojasnila Savina in spletnim prijateljem pokazala, kako je sedaj videti njen prstan, katerega diamant krasi še težko pričakovana spirala.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Tomi Meglič in Grega Skočir združila moči in posnela duet
Svet slavnih
Tomi Meglič in Grega Skočir združila moči in posnela duet
naslednji članek
Novinarka Planet TV v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Novinarka Planet TV v veselem pričakovanju