krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pesem ptic trnovk: Takšna sta danes glavna igralca

25. 9. 2020; 05.30
Avtor: V.M.
ralph-in-meggie, pesem-ptic-trnovk, igralec-george-richard-chamberlain

Ralph in Meggie foto: Profimedia

Se tudi vi še dandanes naježite ob spominu na priljubljeno zgodbo Pesem ptic trnovk? Potem vas najbrž zanima, kakšna sta in kako živita glavna igralca ...

Mnogi bi si z veseljem znova ogledali miniserijo  Pesem ptic trnovk, ki je po knjižni uspešnici avtorice  Colleen McCullough  ugledala luč sveta leta 1983. Zgodba, ki se odvija na izmišljeni avstralski ovčji farmi Droghedi, je namreč navdušila ljudi po vsem svetu, miniserija pa si je z visokimi ocenami prislužila kar štiri globuse.

Ralph in Meggie foto: Profimedia

V jeseni življenja svetu razkril, da je gej

V čevlje privlačnega duhovnika Ralpha je tedaj stopil danes 86-letni igralec George Richard Chamberlain, ki zadnjih 18 let živi precej svobodneje, kot v obdobju največje slave. Skoraj vse svoje življenje ga je namreč bremenila skrivnost o istospolni usmerjenosti, zaradi česar je v javnosti vseskozi ustvarjal lažno podobo. V enem izmed intervjujev je pojasnil, da je odraščal v družbi, ki istospolne usmerjenosti niti slučajno ni sprejemala, zaradi česar mu ni preostalo drugega, kot da se pretvarja, da je nekdo drug. Okove skrivnosti je odvrgel v 68-letu starosti, po številnih terapijah in delu na duhovni rasti. Danes je srečen in pomirjen sam s seboj.

Skupaj srečna vse od snemanja serije Pesem ptic trnovk

Kaj pa 'Meggie'? Filmska in televizijska igralka Rachel Ward, ki je zaslovela ravno z vlogo čedne Meghann Cleary, je pred dnevi dopolnila 63 let. V svoji karieri se je uveljavila tudi kot režiserka in scenaristka, sicer pa bo ob obujanju spominov najlepši podatek, da je še vedno srečna v objemu igralca Bryana Browna, s katerim sta se zaljubila na snemanju serije Pesem ptic trovk in si zgolj nekaj mesecev kasneje tudi pred oltarjem obljubila večno zvestobo. Leta 1984 se jima je rodila hčerka Rose, tri leta kasneje se je družini pridružila Matilda, leta 1992 pa še sin Joseph. Rachel je tako še vedno srečno poročena, trenutno pa nadvse uživa v vlogi babice, saj jo je hčerka Matilda lanskega maja razveselila z rojstvom vnuka Zana.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Lahko verjamete, da so stare že 40?
Svet slavnih
Lahko verjamete, da so stare že 40?
naslednji članek
Ana Roš med najboljšimi 20 kuharji na svetu
Svet slavnih
Ana Roš med najboljšimi 20 kuharji na svetu