favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sebastian in Daniel Popović: 'Gre za laži, to je naša plat zgodbe ...'

25. 9. 2020; 08.00
Avtor: Vesna Meško
sebastian popović, daniel popović

Sebastian in Daniel Popović foto: Instagram (osebni profil)

Minule dni hrvaške medijske stolpce polnijo objave, da je pevec Sebastian v slabih odnosih s svojim očetom, legendarnim glasbenikom Danielom Popovićem. Pa temu še zdaleč ni tako, zato je družina sklenila podati javno izjavo. Tudi zaradi tega, ker prirejene resnice škodujejo njihovemu javnemu in zasebnemu življenju.

Glasbenik Sebastian Popović je na Hrvaškem v teh dneh v središču pozornosti. A ne le zaradi nove pesmi Etanol, pač pa zaradi udarnih medijskih objav, ki pripovedujejo o njegovem slabem odnosu z očetom Danielom Popovićem. Kot pojasnjuje, prejema veliko sporočil in vprašanj o tem, kaj se dogaja, zato je v upanju, da bodo tokrat slišane prave besede, znova spregovoril o svojem očetu.

Daniel Popović s soprogo Aleksandro in sinom Sebastianom foto: Davor Višnjić

»Z očetom nisem bil nikoli v slabih ali napetih odnosih, če pa bi morala med seboj karkoli razčistiti, bi to seveda storila za štirimi zidovi in ne z javnim obračunavanjem. Zaradi tega ne razumem naslovov v smislu: 'Oče si je kupil Porschea, meni pa ne želi pomagati'. Kdorkoli me pozna, dobro ve, da mi oče ne pomaga zaradi tega, ker ne bi želel, temveč zaradi tega, ker sem odločen, da bom cilje dosegel z lastnim delom, na lastnih žuljih. Navsezadnje sem resen človek in dovolj sposoben, da mi ni potrebno prositi za pomoč. Vsak videospot, vsako pesem sem financiral tako, da sem opravljal po več del. Zaposlen sem za polni delovni čas in delam kot mnogi med vami od 8. do 16. ure od ponedeljka do petka. Čez vikende prepevam na porokah in spim po pet ur na dan. Poleg omenjenega pišem besedila, ustvarjam glasbo, vadim petje in skrbim za fizično kondicijo v telovadnici. Vse kar sem dosegel v svojem življenju, sem naredil sam, pa ne zaradi tega, ker ne bi imel podpore od obeh staršev, ampak ker preprosto ne želim pomoči,« je poudaril Sebastian.

Daniel Popović s sinom Sebastianom in hčerko Isabello foto: Jadranka Ferlin

Laži jim uničujejo legendarno ime

Pa Daniel? Slednji ima zaradi številnih klevet, ki so jih bili deležni v minulih letih, že zelo trdo kožo, zato svoje misli raje usmerja v delo v studiu, kjer preživi največ svojega časa. Kljub temu pa s soprogo Aleksandro za naš portal pojasnjujeta, da jima ni vseeno, četudi sta navajena neprijetnih naslovov in objav. »S sinom Sebastijanom in Izabelo smo v odličnih odnosih in tega noben grd članek ne more spremeniti. Je pa nedopustno, da se iz lepega intervjuja tako grdo obrnejo besede, da zgodba dobi negativen prizvok. Mar ne pomislijo na življenja ljudi, ki se jim s tem kvari dobro ime? Slabo nam je ob branju neresnic, kot so denimo to, da je nasilnež, narkoman, pijanec, tat in ne vem, kaj še vse. Vsi ki ga poznajo, vedo, da je čisti antialkoholik, da v življenju še ni poskusil droge, še manj pa, da je tat in nasilnež. Verjetno bi jaz vedela za to, kajne, saj sva skupaj že 15 let,« je jezna Aleksandra, ki dodaja, da želita razčistiti še udarno vest o tem, da je Daniel na robu preživetja.

Daniel in Aleksandra Popović foto: Osebni arhiv

»Spomnim se, ko je za nek intervju pripovedoval, da so časi zdaj drugačni, kot včasih in da mnogo ljudi živi na robu preživetja, v objavi pa je bilo nato dramatično zapisano, da je Daniel socialni problem. Po sramotnem članku je sledil kaos. Ljudje so nam pisali, naj se zaposli, da naj ne živi na račun države in podobno. Lepo prosim, naj bo enkrat za vselej jasno - Daniel ne prejema nobene socialne podpore, niti nobenega drugega nadomestila, živi izključno od glasbe, ki pa je v mirovanju že od marca. Pa smo tiho.«

Hvaležni za srčne ljudi, ki jim stojijo ob strani

Družina sicer ne skriva svoje zasebnosti, tudi zaradi tega jih najbolj moti to, da se ustvarjajo tovrstne neresnice. Zakonca žalosti neempatičen odnos do sočloveka in zloba, ki namesto pozitivne energije prepleta svet. »Ljudje so izgubili smisel za sočloveka, so apatični, zlobni, z negativnim besediščem, nobene topline in ljubezni ni več zaznati. Vedno poudarjam, da smo na planetu Zemlja samo na začasnem obisku in nihče ne bo odnesel ničesar s seboj na drugi svet- nič nam ne pripada, kot tisti kos zemlje, v katerega nas bodo položili. In čemu ves ta pohlep, vsa ta zloba, nacionalno udarjanje eden po drugem, kot da živimo v kameni dobi?! Hvaležna sem za tistih par iskrenih prijateljev, ki so vedno ob nama - v dobrem in zlu in za vse pozitivne ljudi, tudi na socialnih omrežjih, ki so nam vedno v oporo,« pokima Aleksandra, ki ne skriva, kako ponosna je na moža in neizbrisen pečat, ki ga je pustil v nekdanji Jugoslaviji. Nenazadnje o tem priča tudi 1.200.000 prodanih izvodov plošče Đuli, za kar je leta 2014 prejel nagrado porin, ki je počastila najbolj prodajan album vseh časov v nekdanji Jugoslaviji.

Legendarni Daniel Popović foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Brezplačna delavnica priznanega psihologa: dr. Matej Tušak o premagovanju stresa!
Zdravje
Brezplačna delavnica priznanega psihologa: dr. Matej Tušak o premagovanju stresa!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki  je drugačna, kot se zdi na prvi pogled ...
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je drugačna, kot se zdi na prvi pogled ...