Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je drugačna, kot se zdi na prvi pogled ...

25. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Carmela Mosquera

Carmela Mosquera foto: POP TV

Ste vedeli, da je kolumbijska lepotica Carmela Mosquera model? Medtem, ko so se mnogi spraševali, kaj bi atraktivna dama lahko počela na posestvu, pa resnica le potrjuje tezo, da ni modro soditi ljudi zgolj na podlagi videza.

Carmela Mosquera je 40-letna Kolumbijka, ki je v oddaji Ljubezen po domače s svojo eksotično podobo pritegnila veliko pozornosti. A čeprav so se za njo obračale glave, je Damjan Šalamun podvomil v možnost, da bi si lahko ustvarila skupno prihodnost, saj si je na svojem posestvu preprosto ni predstavljal. Le kako bi se takšna atraktivna lepotica znašla pri kmečkih opravilih?

Damjan se je poslovil od Carmele. foto: POP TV

No, zakaj pa ne? Nenazadnje je morala Carmela v življenju že velikokrat zavihati rokave. Temnolaska, ki več kot desetletje živi v Sloveniji, se je namreč rodila na kmetiji, kjer je tudi odraščala in se priučila skoraj vseh kmečkih opravil, odlično namreč obvlada vrsto del, od košnje trave pa do molže krav.

Čeprav Carmela v oddaji ni dobila priložnosti, da bi Damjan in gledalci lahko spoznali, kaj vse se skriva pod njeno atraktivno podobo, pa verjamemo, da jo nekje že nestrpno čaka tisti gospod pravi, ki bo v njej videl še kaj več kot le čedno žensko.

Damjan Šalamun foto: Arhiv

Damjan Šalamun si je po šovu ustvaril družino z Barbaro Pastirk. Parček, ki se je zaljubil pod žarometi šova Ljubezen po domače, se je konec avgusta razveselil deklice.

Morda vas zanima še:

Savina še nikoli tako srečna in žalostna

prejšnji članek
Sebastian in Daniel Popović: 'Gre za laži, to je naša plat zgodbe ...'
Svet slavnih
Sebastian in Daniel Popović: 'Gre za laži, to je naša plat zgodbe ...'
naslednji članek
Horoskop: Izpolnilo se bo vaše hrepenenje
Horoskop
Horoskop: Izpolnilo se bo vaše hrepenenje