GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Med spletnimi zidovi odzvanjali kriki Severininega srca

29. 9. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
seve-ig

Severina Kojić foto: instagram

Minilo je deset mesecev od dne, ko je Severina izgubila skrbništvo nad svojim sinom. Pevka je ob tem med spletne zidove prelila eno najbolj čustvenih objav, na katero so se odzvale številne trpeče matere in znani obrazi. Severina ob množičnem odzivu ni ostala ravnodušna …

»Nič ne boli bolj od trpljenja za otrokom. To je želela narava. In nam dala moč. Da se borimo, zdržimo. In borila se bom. V tej agoniji, kot nenehna žerjavica v želodcu, najbolj peče, krivica, saj se zdi, kot da je nihče ne sliši in ne vidi. Verjemite, včasih tudi najmočnejše srce težko zdrži in nadaljuje z bitjem. In vsak utrip pusti eno brazgotino. In tako mineva že 10 mesecev. Danes je dan, ko se ustavlja srce. Popolnih 10 mesecev je od 'začasnega ukrepa', s katerim so mi odvzeli otroka. Ta 'začasni ukrep' je določa, da lahko moj otrok prespi pri meni dvakrat na mesec. Da ga lahko vidim 10 ur med delovnim in vsak drugi vikend, ki se začne v soboto ob 10. uri. In tako je že 10 mesecev. 'Začasno.' Občutek je, kot da vašega najbolj glasnega kričanja nihče ne sliši. Ali ne želi slišati. Ampak jutri je nov dan je Severina iskreno strnila svojo bolečino v zapis na Instagramu in dodala srce parajoči posnetek, na katerem jo sin objema okoli vratu, medtem ko skupaj plujeta po morju.

Objava je ganila številne znane obraze, ki so pevki pod objavo namenili javno podporo, s svojimi grenkimi zgodbami pa so se javile številne matere, ki bijejo podobno bitko. Severina je ob množičnem odzivu ni ostala ravnodušna, komentarje je namreč skrbno prebirala, nanje odgovarjala, se zahvaljevala za podporo in razumevanje ter vračala vzpodbudne misli materam, ki so ostale brez svojih zakladov.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Ko je na preizkušnji imunski sistem
Zdravje
Ko je na preizkušnji imunski sistem
naslednji članek
Lucija Ćirović ima zabavno srčno izbranko
Svet slavnih
Lucija Ćirović ima zabavno srčno izbranko