GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Samozavesten Gašper naredil usodno napako in izpadel

1. 10. 2020; 09.15
Avtor: K.M.
Masterchef 2020, Gašper Peklaj

Masterchef 2020, Gašper Peklaj foto: Tomo Jeseničnik/POP TV

Iz oddaje MasterChef se danes poslavlja Gašper. Bi si kljub temu, da je naredil zelo hudo kuharsko napako, želeli, da šov zapusti kdo drug?

Gašper Peklaj se je v letošnji sezoni šova MasterChef večkrat rešil iz zagate in se tako izmuznil izpadu. Vseeno pa mu ni uspelo vstopiti v najboljšo osmerico amaterskih kuharjev, saj je tokrat pri kuhanju naredil eno izmed ključnih napak. Kljub temu, da je imel še 10 minut za kuhanje oziroma za pečenje, je svoj kiš iz pečice vzel popolnoma umirjeno in deset minut raje porabil za dekoracijo. 

Sodniki so bili nad njegovo prezentacijo tokrat navdušeni, zalomilo pa se je, ko je v Luka zarezal v njegovo jed. "Zelo resno me skrbi. Si ti že kdaj pekel kiš. Pa ti je uspel? Ta tvoja pita, ti deluje pečena," se je vprašal Luka. "Pod črto, ti nimaš pojma, kako pridemo do kiša. Da v 50 minutah pripraviš krhko testo in ga ne spečeš, je meni dokaz, da nimaš pojma, kaj delaš. Danes sem pa jezen in besen, da si prinesel to na okušanje."

"Gašper, to testo je ogabno," je dodal Karim. Bine pa je poudaril, da je jed iz pečice vzel kar nekaj minut pred koncem. 

"Razočaran sem nad samim samo. Zelo velikim stvarem sem se odrekel, da sem prišel sem, zdaj pa imam občutek, da sem se samo osmešil. Ker imam kar nekaj globine v sebi, glede kuhanja, a je niti enkrat nisem uspel pokazati," pa je svoj odhod komentiral Gašper. 

prejšnji članek
Horoskop: Vse bo šlo prav v to smer
Horoskop
Horoskop: Vse bo šlo prav v to smer
naslednji članek
Aktivna Nina Ivanič
Svet slavnih
Aktivna Nina Ivanič