900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ima Sabina zaradi šova težave?

19. 10. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
sabina-mlakar

Sabina Mlakar in Franci Prah foto: osebni arhiv

Sabina Mlakar je poskrbela za zanimivo dogajanje v šovu Ljubezen po domače. Kako pa na prizore gleda njen srčni izbranec, ki ga je spoznala po šovu?

Sabina Mlakar je danes srečna v objemu Franca Praha, v času snemanja resničnostne oddaje Ljubezen po domače pa je bila seveda še samska. Sedaj šov spremljata skupaj, ob čemer se vekrat od srca nasmejita. Pa je morda zaradi Sabinine razposajenosti s Frančeve strani tudi kaj slabe volje?

Sabina Mlakar in Franci Prah foto: osebni arhiv

»Doslej še nisem opazila, da bi bil slabovoljen. Že v naprej sem mu namreč vse pojasnila in razložila, kaj se je dogajalo. Sem tudi sicer šla z glavo v to, saj ne bi sramotila otroke in vnuke. Šov je šov, vsak človek mora vedeti v kaj se spušča, tako da jaz nimam slabe vesti glede tega, kar bodo videli,« pove Sabina in doda, da ji ni bilo všeč, ker so drugi Francu svetovali naj raje ne spremlja oddaje.

»Saj ni nič takega, da ne bi smel gledati. Moj Franc me lepo spremlja na vsakem koraku, drug na drugega sva ponosna, skupaj sva srečna in se res ne ozirava na preteklost. Za enkrat lahko rečem le, da nimava težav zaradi šova, kaj bo do konca, pa bomo videli. Želim si, da ostane tako, kot je.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Darja Gajšek spregovorila o koncu Slovenskega pozdrava
Svet slavnih
Darja Gajšek spregovorila o koncu Slovenskega pozdrava
naslednji članek
Horoskop: Bili boste bitko z javnostjo
Horoskop
Horoskop: Bili boste bitko z javnostjo