Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pop TV našel sanjskega moškega

20. 10. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
MIJO MATIĆ WARNER BROS

Mijo Matić foto: Warner Bros

Po priljubljenosti hrvaške različice oddaje in napovedi slovenske, se zdaj oddaja Sanjski moški končno vrača na male ekrane. Kdo je Slovenec, ki bo mamil številne ženske in gledalke oddaje?

Slovenska komceialna televizija Pop TV je sporočila, da je našla svojega sanjskega moškega v istoimenskem ljubezenskem šovu Sanjski moški, a ga zaenkrat še ne želijo deliti z javnostjo. Zdaj pa pravijo, da so na vrsti ženskem, saj odpirajo prijave za vse, ki verjamejo v ljubezen. 

Slovenija je imela svojega sanjskega moškega že leta 2004, ko se je za Damirja Alidžanoviča borilo 15 deklet, na koncu pa se je njegovo srce ogrelo za Natašo Krin, s katero sta bila približno 3 leta tudi v razmerju. Slovenski gledalci pa so kasneje lahko uživali še v dveh sezonah šova Sanjska ženska. 

Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec, je v oddaji našel svojo ljubezen Hano Rodić. foto: Pop TV

"Iščemo dekleta, ženske, dame, ki se bodo borile za njegovo naklonjenost in ljubezen. V ljubezenskem šovu bomo moškega in njegove izbranke popeljali na najbolj romantične lokacije, pripravili nepozabne zmenke in obiskali še nevidene kotičke Slovenije," je zdaj zapisala omenjena televizija, ki je pred leti predvajala tudi prve tri sezone šova, kot tudi hrvaško različico Gospodin savršeni. K temu pa še dodali: "Iščemo dekleta, ženske oz. dame, ki so starejša od 18 let, zgornje omejitve pa ne postavljamo, saj je ljubezen pogosto slepa za leta. Prijavnica za sodelovnaje v oddaji je odprta za vse samske ženske, ki imajo rade aktiven način življenja, rade spoznavajo nove stvari, so vedoželjne, a hkrati nepoboljšljivo romantične. Kanček adrenalina je vedno koristen, saj vas bo naš sanjski moški popeljal tudi na adrenalinske avanture." in s tem namignili na morebitne priljubljene aktivnosti izbranega moškega. 

prejšnji članek
Horoskop: Ohranite jasno komunikacijo ne glede na razmere
Horoskop
Horoskop: Ohranite jasno komunikacijo ne glede na razmere
naslednji članek
Špela Grošelj ujeta v poročni obleki
Svet slavnih
Špela Grošelj ujeta v poročni obleki