favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Šok: Jerneja razočarala in morala zapustiti MasterChef

22. 10. 2020; 09.16
Avtor: K.M.
Jerneja Trofenik Dimnik

Jerneja Trofenik Dimnik foto: Tomo Jeseničnik

"Kdor visoko leta, nizko pade," je zaželela Žanu, na koncu pa se poslovila sama. Šok za tekmovalko, a vseeno veselje za gledalce?

Veljala je za favoritko, v svojo zmago je verjela tudi sama, a se mora Jerneja Trofenik Dimnik danes vseeno posloviti od kuharskega šova MasterChef. Kaj se je dogajalo in zakaj se je morala tik pred velikim koncem letošnje časovno zelo dolge sezone posloviti? 

V današnji oddaji je bi na sporedu zadnji pravi izziv skupin, vsaka skupina je pripravila jed, ki jo je videl in okusil le vodja skupine, ta pa je moral nato čez platno predal zgolj s pantomimo. Ena izmed vodij, vodja rdeče skupine, je bila Jerneja, ki je morala Kaji J. in Žigu vse sestavine, postopke in pripomočke pokazati zgolj s pantomimo. Jerneja nad vlogo tokrat ni bila navdušena in je svoja navodila tudi zelo nesistematično predajala naprej. Po drugi strani pa je bil Žan nad svojo vlogo navdušen in je navodila podajal zelo umirjeno, kar se je poznalo tudi na končnem izdelku.

Rdeči so namesto sladkega krompirja uporabili bučo, namesto zajca piščanca, namesto popečenega ohrovta surovega, rozine so namesto v balzamični kis namočili v pomarančni sok ...

"Ko vem, kakšne informacije sta dobila, sta skuhala vrhunsko, ker drugače nista mogla," je jed, ki sta jo pripravila Žiga in Kaja Jurač, komentiral Luka. 

Jerneja foto: Voyo

Na balkon so poslali le najboljšega iz najboljše skupine, vodjo Žana, temu pa je sledil šok. "Kdor danes ni imel zbrane glave, ga bo to tudi stalo glave, že zdaj, gre nekdo domov," pa je presenetil Luka in dodal, da se mora od oddaje in tekmovalcev posloviti druga vodja večera, Jerneja. Ob slovesu pa je povedala, da je ponosna na to kar je dosegla, ne pa na današnji večer

prejšnji članek
Horoskop: Precej nedorečenih stvari boste nosili s sabo
Horoskop
Horoskop: Precej nedorečenih stvari boste nosili s sabo
naslednji članek
Posebna nagrada za Vlada Kreslina
Svet slavnih
Posebna nagrada za Vlada Kreslina