Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc: Padci so del življenja

28. 10. 2020; 09.00
Avtor: J.K.
natasa gorenc 1

Nataša Gorenc foto: Revija Zvezde Lady

Osebna trenerka Nataša Gorenc je podala obliž na rano vsem tistim, ki jim navkljub trdemu delu ne uspe osvojiti zastavljenega cilja. Včasih trud ni dovolj, a pomembno je, da ne odnehaš in da na poti prepoznaš tudi najbolj drobne uspehe …

Se tudi vi soočate z okusom grenkobe in razočaranja, ko navkljub trdemu delu znova in znova pristanete na kolenih, še vedno predaleč od zastavljenega cilja, v katerega vlagate čas in trud? Včasih slednje pač ni dovolj, tudi za to ne, ker se razplet zgodbe ne odvija pod vašo taktirko.

»Življenje ni samo belo ali črno! To je sicer treba dojeti, se naučiti in se zavedati. So tudi nianse vmes! Ampak ko si nekaj tako močno želiš, ko živiš za nek cilj, si pač rečeš: "Grem na vse ali nič... !" In potem nekajkrat grdo padeš, ker kljub temu, da ti vlagaš vse kar imaš, včasih žal ni dovolj, da prideš točno tja, kjer bi rad bil. Mogoče si čisto blizu, a ne dovolj, da bi bil srečen. Nevede malo popustiš, udariš ob tla, da se mogoče strezniš, se naučiš, da se je marsikdaj v življenju treba znajti tudi v sivi coni, v nekem povprečju, prostoru vmes,« je svojim sledilcem na družbenem omrežju skušala pojasniti Nataša Gorenc, ki je vidik primerjala še s treningi, ki niso vedno takšni, kot smo načrtovali, a je ob tem prvotnega pomena dejstvo, da smo navkljub nepopolnosti naredili nekaj zase.

Nataša Gorenc foto: Dušan Dikič Lajovic

»Ni nujno, da je vse popolno! Mogoče je samo pot, ki vodi do cilja drugače obarvana! Mogoče še bolj žlahtna, ker je čez hribe, doline in pa tudi ravne poti! Ki so najbolj dolgočasne, a najbolj varne in ti dajo zavetje po vsakem padcu na tla ali vzponu na vrh. In dobiš potrebni zalet za naprej,« je spletno družbo vzpodbudila osebna trenerka, ki si tudi sama prizadeva videti svet v pisanih odtenkih.

prejšnji članek
Borut Pahor prezebel, a srečen
Svet slavnih
Borut Pahor prezebel, a srečen
naslednji članek
Zakaj Hana in Goran obletnice nista preživela skupaj?
Svet slavnih
Zakaj Hana in Goran obletnice nista preživela skupaj?