Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Esmeraldin Melesio na kisiku

29. 10. 2020; 10.00
Avtor: J.K.
esmeralda in melesio

Esmeralda in Melesio foto: POP TV

95-letni mehiški igralec ima težave z dihanjem.

Mehiški igralec Ignacio López Tarso, ki se ga zagotovo spomnite kot dobrodušnega tepčka Melesia iz serije Esmeralda, minule dni polni časopisne stolpce, saj naj bi ga pestile težave z zdravjem. Fotografije, na katerih ima nameščen nosni kateter za dovajanje kisika so sprožile ugibanja ali je nemara zbolel za covidom-19, zato je Ignacijo sklenil v klepetu za oddajo Venga La Alegría pojasniti, kaj se v resnici dogaja.

Gledališki, televizijski in filmski igralec Ignacio López Tarso. foto: Profimedia

Kot je razložil, da je imel sicer različne zdravstvene težave, a da njegovo stanje ni tako resno. Na nevšečnosti je po njegovih besedah vplivala zlasti izolacija, tekom katere se je želel zaščititi pred novim koronavirusom. Kot je pojasnil, se je psihično in fizično počutil zelo slabo, kar je tudi razlog, da je moral uporabiti pomoč pri dihanju. Dovajanje kisika sicer še vedno potrebuje, zlasti ob jutrih, sicer pa pazi nase, kar se pozna tudi na izboljšanem počutju.

»Jeklenka s kisikom mi zelo pomaga, včasih se namreč pričnem dušiti in potrebujem podporo pri dihanju,« je pojasnil 95-letnik in dodal, da se smrti ne boji, temveč se raje osredotoča na to, da bo preostanek življenja preživel kar se da lepo. To je tudi razlog, da se že pripravlja na novo gledališko predstavo ...

prejšnji članek
To je Jan Plestenjak ustvaril kot najstnik
Svet slavnih
To je Jan Plestenjak ustvaril kot najstnik
naslednji članek
Kaj tekmovalci MasterChef počnejo, ko ne snemajo?
Resničnostni šovi
Kaj tekmovalci MasterChef počnejo, ko ne snemajo?