marijan smode 1 Dobra karma

60 let Marijana Smodeta: zagrenjen le zaradi ...

Stas Reeflay in Valentina Grigorjeva Svet24.si

Youtuber domnevno nosečo partnerko zaprl na ...

bandelli pl Reporter.si

»Golazen!«: Bandelli besnel nad desnico, nato se...

ljudmila1 Svet24.si

Ljudmila Novak: Ne nasedajte tistim, ki nas ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Sumi, da je Gantarjev mega razpis za hitre teste ...

tilen-lotrič Odkrito.si

Obseden je z lučkami in bleščicami

Blaž Švab Njena.si

Bi prepoznali 15-letnega Blaža Švaba?

Kaj tekmovalci MasterChef počnejo, ko ne snemajo?
| K.M.

Kaj tekmovalci MasterChef počnejo, ko ne snemajo?

MasterChef, Pop Tv

Pred meseci smo že pisali o tem, da tekmovalci slovenskega šova MasterChef čas, ko poteka snemanje oddaj, preživijo skupaj, saj živijo v skupni hiši. Kaj pa tam počno?

Ustvarjalci oddaje MasterChef so nam zaupali, da tekmovalci ne snemajo vsak dan zapored in da imajo vmes tudi proste dni, ki pa so zelo koristni. Ko pa snemajo oddajo, to poteka cel dan. "Proste dneve tekmovalci izkoristijo, da se spočijejo, sprostijo in pa tudi veliko kuhajo. Od nas dobijo na voljo veliko zanimivih sestavin, s katerimi potem ustvarjajo po lastnem navdihu. Priljubljena aktivnost med tekmovalci pa je tudi gledanje MasterChef oddaj - tako domačih kot tujih," so nam zaupali ustvarjalci in dodali, da v skupnem domu tudi veliko kuhajo. "Vsi udeleženci tekmovanja so veliki ljubitelji hrane in kuhanja, ta strast pa ob soočenju z izzivi in našimi sodniki še strmo zraste. Naloge v tekmovanju namreč dajo tekmovalcem veliko za misliti in v njih spoznajo šibke točke. Tem svojim šibkim točkam se najbolj vestni v prostih dneh posvetijo in tako so vedno bolj uspešni pri naslednjih izzivih."

Dodali so še, da se veliko učijo en od drugega, zato je udeležba na tekmovanju tako za gurmane kot tudi za posameznike, ki razmišljajo, da bi se na kulinarično pot podali tudi poklicno.

Preberite še: Ko kamere ugasnejo, nastopi življenje v skupni hiši.