Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tik pred polfinalom sta se morali posloviti dve

29. 10. 2020; 09.20
Avtor: K.M.
krožnik masterchef

Ta krožnik si ni zaslužil polfinala. foto: Voyo

Iza in Kristina nista bili kos tokratni nalogi, ki pa je bila odločilna, saj sta se od tekmovanja poslovili tik pred polfinalom.

Najprej je bil na vrsti individualni test, na katerem so morali tekmovalci pripraviti jedi, ki jih sicer doma pripravljajo žene sodnikov. Binetova žena obvlada marmorni kolač, Lukova žena quiche, žena Karima pa mu največkrat postreže lečino enolončnico. 

"Mora se zgoditi, da jaz dobim še eno priložnost, ker tole danes je bilo katastrofalno," je svoj izdelek komentirala Iza, ki se je zavedala, da je pripravila enega izmed najslabših izdelkov. Brez pretiranih dodatnih komentarjev pa se je Bine od nje poslovil še pred samim izločitvenim testom. "Res mi je težko se poslovit, zelo ponosna sem na to, da sem se sploh odločila, da pridem na MasterChefa, hvala vsem," je ob slovesu povedala Iza, ki pa ni edina, ki se je morala tik pred polfinalom posloviti od najbolj priljubljene kuhinje ta hip. Po drugi strani pa se je direktno v polfinale takoj po individualnem testu uvrstila Kaja Jurač, ki je navdušila s svojim quichem, pri katerem pa ji je z balkona močno pomagal Žan. Pridružil pa se ji je še Žiga Deršek

Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik

V izločitvenem testu sta se tako ena proti drugi pomerili Kristina Jakopič in Kaja Balentič, ki sta morali z dotikom ugotoviti 10 skrivnih sestavin, tiste, ki sta jih ugotovili, pa sta lahko uporabili v pripravi jedi, ki je bila na koncu za eno usodna. Pri prepoznavi jedi je bila bolj uspešna Kaja, kar je Kristini seveda predstavljajo veliko težavo. "To, kar se je dogajalo na postaji, se je dogaja na temu krožniku. Tule se čuti kriza," je Kristinino jed komentiral Karim, Bine pa je dodal, da ne ve, če si ta jed zasluži polfinale. Po okušanju Kajinega krožnika pa je bilo takoj jasno, da se kot druga tekmovalka takoj pred polfinalom poslavlja Kristina, saj je bil po okušanju že Bine navdušen na predstavljenimi ravioli. 

Kristina Jakopič foto: Tomo Jeseničnik/POP TV

Kristina je tako morala zapustiti MasterChef kuhinjo, v naslednjih dneh pa lahko na portalu Njena.si preberete intervjuja z obema izpadlima tekmovalkama. 

prejšnji članek
Horoskop: Močni boste v dokazovanju
Horoskop
Horoskop: Močni boste v dokazovanju
naslednji članek
Slovenska plesalka zapeljuje v kopalkah
Svet slavnih
Slovenska plesalka zapeljuje v kopalkah