kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

MasterChef: Tik pred polfinalom sta se morali posloviti dve
| K.M.

MasterChef: Tik pred polfinalom sta se morali posloviti dve

Ta krožnik si ni zaslužil polfinala., Voyo

Iza in Kristina nista bili kos tokratni nalogi, ki pa je bila odločilna, saj sta se od tekmovanja poslovili tik pred polfinalom.

Najprej je bil na vrsti individualni test, na katerem so morali tekmovalci pripraviti jedi, ki jih sicer doma pripravljajo žene sodnikov. Binetova žena obvlada marmorni kolač, Lukova žena quiche, žena Karima pa mu največkrat postreže lečino enolončnico. 

"Mora se zgoditi, da jaz dobim še eno priložnost, ker tole danes je bilo katastrofalno," je svoj izdelek komentirala Iza, ki se je zavedala, da je pripravila enega izmed najslabših izdelkov. Brez pretiranih dodatnih komentarjev pa se je Bine od nje poslovil še pred samim izločitvenim testom. "Res mi je težko se poslovit, zelo ponosna sem na to, da sem se sploh odločila, da pridem na MasterChefa, hvala vsem," je ob slovesu povedala Iza, ki pa ni edina, ki se je morala tik pred polfinalom posloviti od najbolj priljubljene kuhinje ta hip. Po drugi strani pa se je direktno v polfinale takoj po individualnem testu uvrstila Kaja Jurač, ki je navdušila s svojim quichem, pri katerem pa ji je z balkona močno pomagal Žan. Pridružil pa se ji je še Žiga Deršek

Foto: Tomo Jeseničnik - Masterchef Slovenija

V izločitvenem testu sta se tako ena proti drugi pomerili Kristina Jakopič in Kaja Balentič, ki sta morali z dotikom ugotoviti 10 skrivnih sestavin, tiste, ki sta jih ugotovili, pa sta lahko uporabili v pripravi jedi, ki je bila na koncu za eno usodna. Pri prepoznavi jedi je bila bolj uspešna Kaja, kar je Kristini seveda predstavljajo veliko težavo. "To, kar se je dogajalo na postaji, se je dogaja na temu krožniku. Tule se čuti kriza," je Kristinino jed komentiral Karim, Bine pa je dodal, da ne ve, če si ta jed zasluži polfinale. Po okušanju Kajinega krožnika pa je bilo takoj jasno, da se kot druga tekmovalka takoj pred polfinalom poslavlja Kristina, saj je bil po okušanju že Bine navdušen na predstavljenimi ravioli. 

Foto: Tomo Jeseničnik/POP TV - Kristina Jakopič

Kristina je tako morala zapustiti MasterChef kuhinjo, v naslednjih dneh pa lahko na portalu Njena.si preberete intervjuja z obema izpadlima tekmovalkama.