kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Damjan šokiral Moniko – je bilo vse zrežirano?

3. 11. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
košenina

Monika na zmenku foto: POP TV

Je bila Monika Košenina resnično šokirana ali je presenečenje zaigrala?

V zadnji oddaji Ljubezen o domače je največ pozornosti pritegnil zmenek med Damjanom Šalamunom in Moniko Košenina. Slednja je bila namreč na veliko presenečenje gledalcev deležna Damjanove zavrnitve, ponudil pa ji je celo prijatelja, ki naj bi se zanimal zanjo. Monika ob njegovih besedah seveda ni ostala ravnodušna, junak podeželja pa ji je previdno pojasnil, da se je že ogrel za njeno prijateljico Barbaro, ki je na minuli dan prihoda zaradi vročine obležala v postelji.

Dogajanja, ki se je odvilo namesto romantičnega spoznavanja ob soju bakel, seveda nismo pričakovali. Kaj pa Monika, je vedela, da ji bo čebelar na pikniku serviral zavrnitev?

Monika in Damjan na zmenku. foto: POP TV

»Čeprav sem imela do takrat občutek, da ga zanimam, sem hkrati čutila, da se morda ne bo odločil zame. To pa je tudi vse, zgolj intuicija. Kar ste videli, torej ni bilo zrežirano, njegovo pojasnilo me je resnično šokiralo, kar se je jasno videlo na mojem obrazu,« nam je zaupala Monika, ki pravi, da je njegovo pojasnilo ne bi razjezilo, če bi ji svoje namere sporočil na primernejši način.

»Če bi me peljal na sprehod okrog hiše in mi naravnost povedal, da ga srce vleče k Barbari, bi razumela. To, da me je povabil na romantični zmenek z baklami in šampanjcem ter da mi je za namenček ponudil svojega prijatelja, to pa se mi še danes zdi skrajno neprimerno.«

Moniko je presenetil velik odziv javnosti in bližnjih na zmenek, ki ga je sicer doživela jeseni 2019. Pomilovanje ji ni nič kaj povšeči, zlasti, ker si sama takšnih reči ne žene k srcu. »To je šov in nositi srce na pladnju ni ravno modro. Poleg tega so razočaranja del življenja in če nanje gledaš bolj prizemljeno, ti ostane več prostora za optimizem,« je odločna Monika, ki zna dobro izkoristiti čas za trenutke, ki ji polnijo dušo. Pred zaostritvijo ukrepov jo je denimo s prijateljicami mahnila v Srbijo, kjer so uživale v kulinariki in turističnih znamenitostih.

Monika s prijateljicami v Srbiji. foto: Osebni arhiv

Monika obožuje potovanja. foto: Osebni arhiv

Monika je imela včeraj nesrečo na avtocesti. Kaj se je zgodilo?

prejšnji članek
Babica Savine Atai se bori v bolnišnici
Svet slavnih
Babica Savine Atai se bori v bolnišnici
naslednji članek
Horoskop: Dovolj vam bo neumnosti
Horoskop
Horoskop: Dovolj vam bo neumnosti