marijan smode 1 Dobra karma

60 let Marijana Smodeta: zagrenjen le zaradi ...

zan spela1 Svet24.si

Osupljiva življenjska pot zmagovalca MasterChefa ...

bandelli pl Reporter.si

»Golazen!«: Bandelli besnel nad desnico, nato se...

frizerski salon, rim, razkuževanje Svet24.si

Gospodarstvo na tnalu: še več ukrepov ali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Sumi, da je Gantarjev mega razpis za hitre teste ...

jelena-karleuša, okrasitev-doma Odkrito.si

Tudi Jelena je bogato okrasila svoje domovanje

mikalvž 2 Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Sporočilo Sv. Miklavža

MasterChef: Klemen se je pred meseci razveselil rojstva hčerke
| J.K.

MasterChef: Klemen se je pred meseci razveselil rojstva hčerke

Klemen Lampič, MasterChef

Družina vesela novice ni obešala na velik zvon. 'Smo bolj tradicionalni in starokopitni, za nekatere dogodke je primerneje, da ostanejo v krogu domačih.'

Tekmovalec lanske sezone šova MasterChef Klemen Lampič je v poletnih mesecih drugič postal očka. S soprogo Saro in sinom Najem, ki ga ima Klemen iz preteklega razmerja, so se razveselili rojstva deklice Ele. Vesele novice doslej niso delili z javnostjo, saj sta sklenila, da bodo imeli prve trenutke povsem zase.

»Oba sva mnenja, da kljub temu, da delno živimo javno življenje, so nekatere stvari primerne, da ostanejo v krogu domačih. Sam osebno nisem pristaš tega, da so že prve minute iz porodnišnice naslednjo minuto na Instagramu, saj so to trenutki in obdobja, ko je primerno, da si družina vzame čas zase in se posveti en drugemu. So slike primerne za družinske albume, ki pa tonejo vedno bolj v pozabo, mi smo bolj tradicionalni ali starokopitni,« nam je pojasnil Klemen, ki žal zaradi ukrepov za zajezitev novega koronavirusa ni bil prisoten pri porodu.

Foto: Osebni arhiv - Klemen Lampič z družino

»A najpomembneje je, da je porod minil brez posebnosti. Kljub temu, da so bili potem tudi obiski omejeni na eno osebo in samo eno uro na dan, smo po tem, ko sta punci prišli po treh dneh iz porodnišnice, nadomestili zamujeno. Skozi celo poletje smo se namreč posvečali predvsem sami sebi, sedaj pa se podajamo nazaj na nove poslovne poti.« 

In v kakšne poslovne poti je zajadral? Skupaj s Saro marljivo uresničujeta simpatično poslovno zgodbo Domače, tekom katere bosta na trgu predstavila domače izdelke v inovativni preobleki. »Po cele dneve sem ali v kuhinji ali pisarni in se pripravljam na božični novoletni sejem, kjer bomo v nakupovalnem centru Supernova Rudnik prisotni z našimi juhami in ostalimi dobrotami,« nam še pove Klemen, ki ne skriva, kako srečen je v objemu svoje družine.

Foto: Osebni arhiv - Klemen Lampič s hčerko Elo