mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Damjana odvrnila neurejenost

20. 11. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
jevrosima

Jevrosima foto: POP TV

Že mimobežen pogled po apartmaju je Damjanu razkril, da Jevrosima ni dekle, ki bi dopolnilo prazen košček njegovega mozaika. Se vam zdi prav, da je izpostavil, da ne skrbi za red bivalnega okolja ali se tudi vam te lastnosti ne zdijo pomembne, ko beseda nanese na ljubezen?

Damjanu Šalamunu se zdi Jevrosima zelo čedno dekle, a videz ni vse, zato je v njegovih očeh še kako pomembno, kako bi se mladenka znašla v njegovem okolju, kjer je vrednota marljivost in sledenje zastavljenim ciljem.

Četudi bi z Jevrosimo premagala komunikacijske težave in našla skupne interese, ga je zmotilo, da mlado dekle ni vajeno skrbeti za red. Slednje je izpostavil kar pred kamero in jo soočil z opazko, da bi si lahko pospravila prostor za spanje. Ob prihodu v apartma namreč ni mogel spregledati, da je njena postelja povsem razmetana in polna njenih osebnih predmetov.

Jevrosima in Damjan na zmenku foto: POP TV

Jevrosimi se je njegova opazka zdela povsem nesprejemljiva. Ne le, ker slednje vidi kot poseg v njeno osebnost, pač pa tudi, ker se ji delovne navade ne zdijo pomembne, ko beseda nanese na ljubezen.

Pa je temu res tako? Je prav, da na zmenku takoj položimo karte na mizo, razkrijemo, kakšne so naše navade in kaj nam je v življenju pomembno ali je bolje čas nameniti sladkim besedam in iskanju skupnih interesov? Zaupajte nam svoje mnenje v komentarju na Facebooku.

prejšnji članek
Slovenska športnica po telesnem zlomu sporočila, da je noseča
Svet slavnih
Slovenska športnica po telesnem zlomu sporočila, da je noseča
naslednji članek
Najini mostovi: Igralka hvaležna, ker ste prepoznali njen trud
Svet slavnih
Najini mostovi: Igralka hvaležna, ker ste prepoznali njen trud