Challe Salle, Yvonne Dobra karma

Razkrito: tuja lepotica je dekle slovenskega pevca...

Darja Gajšek Svet24.si

Darja Gajšek pogreša televizijo

roman kirn bobo3 Reporter.si

Janša se je v Bruslju nedvoumno postavil na stran...

rešilec, združeno kraljestvo, london, koronavirus Svet24.si

Angleški sev ne samo bolj nalezljiv, temveč tudi...

20210115-01043753 Necenzurirano

"Oče se je okužil v bolnici in umrl. Niso se ...

Ben Affleck Odkrito.si

Ben Affleck resnično trpi

suzana-nana-kornik Njena.si

Ljubezen po domače: Nana Kotnik spremenila videz

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci serije
| Vesna Meško

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci serije

Ana Lu Lamut v vlogi Klare., POP TV

Mlada igralka je hvaležna za prekrasen odziv na njeno vlogo v seriji Najini mostovi. 'Poseben občutek je, ko ljudje cenijo, kar delaš …'

Tudi mlada igralka Ana Lu Lamut je s svojo vlogo v seriji Najini mostovi pritegnila nemalo občudovanja gledalcev. Najstnica, ki obiskuje 9. razred osnovne šole, se je izkazala z odlično upodobitvijo hčerke Monike Furlan, liku Klare je namreč vdahnila tako prepričljivo realistične odtenke, da se zdi, kot bi ne spremljali igrane prizore.

Snemanje originalne nadaljevanke je končano, Ana Lu se tako v tem obdobju posveča šolanju na daljavo, a čeprav je življenje precej drugačno, kot smo ga vajeni, nam večere lepšajo vsaj peripetije Najinih mostov. »Imam občutek, da seriji Najini mostovi priljubljenost še kar raste, vse več ljudi mi pove, da jo gleda in da komaj čakajo nadaljevanje zapletov,« pojasnjuje mlada igralka.

Serijo, katere del je tudi sama, kakopak spremljajo tudi ljudje iz njenega okolja, zato nas je zanimalo, kakšne odzive doživlja s strani domačih, prijateljev, znancev in vrstnikov.

»Za vlogo Klare sem dobila veliko pohval in prijaznih, spodbudnih besed. Poseben občutek je, ko so ljudje ponosni, da te poznajo, ko cenijo, kar delaš, in so pripravljeni to navdušenje deliti s teboj. Za to sem jim resnično hvaležna,« pove Ana Lu in dodaja, da so jo prijetno presenetili mladi gledalci serije.

»Bila se presenečena, ker me je kontaktiralo kar nekaj mladih, moja generacija, da mi izrečejo pohvalo, občudovanje ali prosijo za nasvet, ker si želijo nastopati.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?