900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci serije

27. 11. 2020; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Ana Lu Lamut

Ana Lu Lamut v vlogi Klare. foto: POP TV

Mlada igralka je hvaležna za prekrasen odziv na njeno vlogo v seriji Najini mostovi. 'Poseben občutek je, ko ljudje cenijo, kar delaš …'

Tudi mlada igralka Ana Lu Lamut je s svojo vlogo v seriji Najini mostovi pritegnila nemalo občudovanja gledalcev. Najstnica, ki obiskuje 9. razred osnovne šole, se je izkazala z odlično upodobitvijo hčerke Monike Furlan, liku Klare je namreč vdahnila tako prepričljivo realistične odtenke, da se zdi, kot bi ne spremljali igrane prizore.

Snemanje originalne nadaljevanke je končano, Ana Lu se tako v tem obdobju posveča šolanju na daljavo, a čeprav je življenje precej drugačno, kot smo ga vajeni, nam večere lepšajo vsaj peripetije Najinih mostov. »Imam občutek, da seriji Najini mostovi priljubljenost še kar raste, vse več ljudi mi pove, da jo gleda in da komaj čakajo nadaljevanje zapletov,« pojasnjuje mlada igralka.

Serijo, katere del je tudi sama, kakopak spremljajo tudi ljudje iz njenega okolja, zato nas je zanimalo, kakšne odzive doživlja s strani domačih, prijateljev, znancev in vrstnikov.

»Za vlogo Klare sem dobila veliko pohval in prijaznih, spodbudnih besed. Poseben občutek je, ko so ljudje ponosni, da te poznajo, ko cenijo, kar delaš, in so pripravljeni to navdušenje deliti s teboj. Za to sem jim resnično hvaležna,« pove Ana Lu in dodaja, da so jo prijetno presenetili mladi gledalci serije.

»Bila se presenečena, ker me je kontaktiralo kar nekaj mladih, moja generacija, da mi izrečejo pohvalo, občudovanje ali prosijo za nasvet, ker si želijo nastopati.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

Najini mostovi, Rok Kunaver, Maša  Grošelj, Ana Lu Lamut, Julijan Weiss Turk

Najini mostovi, Rok Kunaver, Maša Grošelj, Ana Lu Lamut, Julijan Weiss Turk foto: POP TV/ Ksaver Šinkar

prejšnji članek
Rado Mulej v bolnišnici: 'To so moji bogovi'
Svet slavnih
Rado Mulej v bolnišnici: 'To so moji bogovi'
naslednji članek
Praznični čas je čas za penino!
Kulinarika
Praznični čas je čas za penino!