Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan o poljubu s tistim, ki ji največ pomeni

28. 11. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Nika Zorjan Poljubi me na bozic

Nika Zorjan foto: Videospot

Slovenska pevka je svoje oboževalce razveselila z novo pesmijo in videospotom, ki pa ni razočaral. Kdo je simpatični moški v Nikinem objemu.

Nika Zorjan ni nikoli skrivala, da obožuje praznike in vse z božičem povezane aktivnosti. Leta 2018 je tako svoje oboževalce že razveselila s pesmijo Fse, ka bi za božič, ki je sicer, ki pa je sicer priredba uspešnice All i want for christmas is you, ki jo v izvirniku prepeva Mariah Carey, letos pa je končno doživela svojo lastno pesem. 

Nika and Grinch foto: Neo Visuals

Nika si je svojo božično skladbo želela več let in letos se ji je želja izpolnila. Več let je namreč svojo ekipo prepričevala, da bi ji pripravili božično pesem. Lansko leto sta jo na rojstni dan prijatelja in mentorja Raay in Marjetka Vovk predstavila besedilo njene božične pesmi, ki jo je javnosti predstavila danes. Videospot za pesem Poljubi me na božič pa je že kmalu po premieri doživel neverjeten odziv, več kot 30 tisoč ogledov, več kot 300 komentarjev in več tisoč všečkov. Morda je razlog za visoko število ogledov tudi skrivnostni moški, ki igra Nikinega izbranca. Koga pa si na božič želi poljubiti? Igralca, Grincha ali svojo kužiko Lili. Zakaj se to sprašujemo, pa preverite v vidospotu. 

"Kaj je lepšega, kot za božič dobiti poljub tistega, ki ti največ pomeni? Ko gre za december in vse praznike, povezane z njim, priznam, sem malce "pocukrana". Obožujem vse, kar je stereotipno božičnega. Romantične filme, božično glasbo, rdečo barvo, družinske večere. Sem nepoboljšljivi romantik. Poljubi me na božič je pisana meni na kožo, je igriva, simatična, pozitivna zgodba. Melodija gre hitro v uho, pesem pa ima malce drugačno zvočno podobo, kot smo jih sicer vajeni v tovrstnih skladbah. Takoj sem se zaljubila vanjo," nam je o pesmi zaupala Nika. 

prejšnji članek
MasterChef : Žan na urgenco zaradi zastrupitve
Svet slavnih
MasterChef : Žan na urgenco zaradi zastrupitve
naslednji članek
Tanja Žagar spregovorila o predsodkih
Svet slavnih
Tanja Žagar spregovorila o predsodkih