Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Jožica pred kamere s posebno nalogo?

30. 11. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
ljubezen-po-domače

Jožica Matko foto: POP TV

Pomagala ji je produkcija, a ji vseeno ni uspelo zvabiti Franca Jarca v svoj objem.

Ustvarjalci šova Ljubezen po domače so dogajanje pri Francu Jarcu – Jonu popestrili z vključitvijo lanskoletne tekmovalke Jožice Matko iz Izlak. Slednja se je tokrat pred kamere vrnila bolj samozavestna in odločena, da se bo za srce junaka podeželja borila nekoliko bolj neposredno.

Nekoč sramežljiva gospa je Franca takoj po prihodu odpeljala na zmenek, kjer pa ji ga kljub vztrajanju ni uspelo omehčati. Klepet ob krasnem kosilu je skušala začiniti tudi produkcijska ekipa, ki je Jožici priskočila na pomoč s pismom, v katerem so jima ponudili prenočitev v romantičnem ambientu. Čeprav je Jožica v skupno noč močno prepričevala Franca, pa ji ga ni uspelo prepričati niti za ped. Franc je namreč vseskozi mislil le na Anamarijo, ki je se je že usidrala v njegovo srce.

Fraca Jarca je obiskala še ena kandidatka. foto: POP TV

Njun prihod domov je spravil v solze sicer nasmejano Joži, ki se je trudila s pripravo kosila, dramsko vzdušje pa je Franca zmedlo do te mere, da je pozabil na tisto, zaradi katere je odločno zavrnil novo gostjo. A saj veste, pogovor je najboljša rešitev za nesporazume, ki jih nizamo na svoji poti. Tako sta tudi Franc in Anamarija razvozljala minule dogodke in se z optimizmom zazrla v prihodnost.

Čeprav je Frančeva zmedenost pustila nekoliko grenak priokus, je nemara ogled minule oddaje Anamariji ogrel srce. V izjavah je bilo namreč jasno, da Franc nanjo ni pozabil niti za hip …

Pomagalo ni niti pismo s posebno pnudbo ... foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Igralec interpretiral bolečino slovesa
Svet slavnih
Igralec interpretiral bolečino slovesa
naslednji članek
Horoskop: Odmaknile se bodo težje energije pod nami
Horoskop
Horoskop: Odmaknile se bodo težje energije pod nami