Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana usodna Delovne akcije

1. 12. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Ana Praznik

Ana Praznik, Delovna akcija foto: POP TV

Dobrodelno naravnana oddaja, ki jo vodi simpatična Ana Praznik, se je spomladi zaradi pandemije prekinila. Se bo sploh vrnila na male ekrane?

Pro Plus je sporočil novico, ki so jo vsi težko pričakovali. Uradno je, da se na male ekrane vrača oddaje Delovna akcija, z njo pa tudi Ana Praznik in njeni mojstri. 

»Kako zelo mi je srce poskočilo, ko sem izvedela, da bomo snemali novo sezono Delovne akcije. Resnično. Mislim, da bodo s tem uresničene mnoge želje, kajti preteklo sezono smo morali zaradi epidemije skrajšati. A z dobro organizacijo in dobro voljo zmoremo vse! Ekipa je pripravljena na nove izzive, te pa nam postavite vi. Prijavite se na delovnaakcija.si, povejte svojo zgodbo, dovolite, da se spoznamo in da vam pomagamo. Brez oklevanja in kar pogumno. Če kdaj, potem moramo v teh časih znova stopiti skupaj,« je povedala simpatična voditeljica. 

Ne pozabite: Stanovanje ali hiša, ki jo želite prenoviti, mora biti v vaši lasti. Kvadratura doma mora biti v obsegu, ki omogoča prenovo v petih dneh. 

prejšnji članek
Umrla botra princa Harryja
Svet slavnih
Umrla botra princa Harryja
naslednji članek
Se spomnite, kje je že igralka Maša Grošelj (Najini mostovi)?
Svet slavnih
Se spomnite, kje je že igralka Maša Grošelj (Najini mostovi)?